Bruce Willis és Demi Moore lánya sokat fogyott az elmúlt időszakban. Rumer Willis látványos átalakulása a kommentelőknek is szemet szúrt, akik között akadt olyan, aki pozitív üzenet helyett bántó megjegyzéssel támadta be a hírességet, szerintük ugyanis ez már beteges. 

A 32 éves nő végül a hivatalos Instagram-oldalán fakadt ki és mondta el a véleményét azokról, akik bántó kommenteket írtak neki, többek között, hogy úgy néz ki, mint egy csontkollekció – írja a People.

Azt, hogy egy hozzászólásban elmondod valakinek, hogy túl sovány vagy és enned kéne, azzal abszolút nem segítesz, sőt rendkívül testszégyenítő kijelentésekről beszélünk. Ha ezek az emberek valóban aggódnának az egészségem és jólétem miatt, akkor privátban küldenének egy üzenetet és megkérdeznék, hogy szeretnék-e támogatást kérni. Nem, ehelyett durva nyilvános megjegyzéseket tesznek. Tudom, a kép fura pózban készült, sokan azt is írták, hogy kisebbnek tűnök, mint a többi képemen. Annak ellenére, hogy azt gondolod, hogy a te feladatod vagy jogod, hogy a testemmel kapcsolatos szűretlen gondolataid és ítéleteid leírd másoknak, elárulom, hogy nem az

– írta hosszan Willis. Nem ez az első eset, hogy a színésznő az őt ért megaláztatásokról beszél. 2019-ben a HuffPostnak elmondta, hogy korábban azzal csipkelődtek az emberek, hogy hatalmas állkapcsa van és burgonyafejnek csúfolták.