A sorozatban Lane-t alakító Keiko Agena egy podcast műsorban mesélt arról, hogy bár a Szívek szállodájában legjobb barátnőket játszottak, az életben alig beszéltek a Roryt megformáló Alexis Bledellel.

A mindig morgós Luke Danest alakító Scott Patterson „I Am All In” címmel saját podcast műsort indított, melyben végignézi a Szívek szállodája mind a 154 epizódját, kiegészítve a Netflix négyrészes folytatással. Ennek vendége volt Keiko Agena, aki nyolc évvel volt idősebb a Alexis Bledelnél – írja a Just Jared.

Mindenki azt hiszi, hogy barátnők voltunk, ám ez nem igaz. Nagyrészt az én hibám, nem fektettem bele kellő energiát. Annyit dolgoztunk, hogy úgy gondoltam, a szabadidejében nem erőltetem rá magamat, hiszen a magánéletünk ennél drágább. Alexis csodálatos. Intelligens, különleges, és akkoriban védelmezni szerettem volna, mint idősebb kolléganő, ez szerintem tökéletesen megmutatja, mennyire tiszteltem és szerettem őt már akkor is. A színészek között nem mindig alakul ki szoros barátság, amelynek egy oka van: különválasztjuk a munkát és a magánéletet.

– nyilatkozta Agena.