IMG 5327

Hírek kávé mellé: Berki tárgyaláson, Dobó Katát hírbe hozták, Görgényi Fruzsina meztelenül alszik

2021.07.12. 10:31

Most röviden összefoglaljuk, miről maradt le péntek óta, ha nem nagyon foglalkozott azzal, mi történt ismert magyar emberekkel.

A legfontosabb, hogy éppen zajlik Berki Krisztián büntetőfékezésesnek nevezett ügyének tárgyalása, amelyre ő maga futva érkezett, és amelyen rajta kívül tanúkat hallgatnak meg. Jelen vannak például: az érintett busz sofőrje, illetve Berki neje, Renáta is. Berki a bíróság előtt ismét tagadta, hogy vészfékezett volna a busz előtt, cselekményét lassításként értékelte. Az ügyészség mindenesetre letöltendő szabadságvesztést kért rá.  (BorsBors)

Szily Nórát rögeszmésen zaklatja egy személy, aki legutóbb állatkínzásra hivatkozva jelentette fel. A műsorvezető feljelenti rágalmazásért, zaklatásért, becsületsértésért, hitelrontásért és jó hírnévhez fűződő joga megsértéséért. (Bors)

Még júniusban, Balin megszületett S. Takács András és Cseke Eszter második gyereke, Kála Róza. (Blikk)

Rácz Jenő séf és menyasszonya, Gyuricza Dóra influenszer beszerezték a karikagyűrűiket, és megvolt a lánybúcsú is. (Blikk)

Még rövidebben:

  • Dobó Kata és Szente Vajk színészeket hírbe hozták, állítólag egy közös munka (A dominógyilkosság) során ismerkedtek meg, kapcsolatuk később mélyült el. (Blikk)
  • Zimány Linda influenszer-kollégájával, Budavári Fülöppel időzik Míkonosz szigetén. (Bors)
  • Görgényi Fruzsina színésznő meztelenül alszik. (Blikk)
  • Mihalik Enikő túl van a szülése kiírt időpontján, de a lánya még nem jött világra. Viszont az ő és a férje édesanyjai csatlakoztak hozzájuk New Yorkban (Instagram Story)
  • Rába Tímea pedig hazaköltözött Teneriféről.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek kávé mellé: Berki tárgyaláson, Dobó Katát hírbe hozták, Görgényi Fruzsina meztelenül alszik

Nagyon tömör hírösszefoglalóval jelentkezünk ma reggel.

0 · Jul 12, 2021 10:31am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments