A mai instahíradóban újabb érdekes posztokkal szolgálunk, nézzük is, hazánk hírességei mivel rukkoltak elő.

Szabó-Kulcsár Edinának a kockahasát ábrázoló fotójával kezdjük, amely pár óra alatt több tízezer lájkot kapott. Az egykori szépségkirálynő gyermekei születései után sem mondott le a sportról, az edzéseknek pedig meglett az eredménye, melyről büszkén posztolt a közösségi oldalán.

 Nem életem képe, de ahogy látszik is, nagyon jól éreztem magam! Éljen a vidámság!

– írta a bejegyzéshez Kulcsár. Bár a modell örül az eredménynek, a kommentelők közül néhányan megjegyzéseket tettek a külsejére.

Egy ilyen kockás hashoz évek kellenek, nem fél év. Amúgy persze, legyen büszke a testére, de mióta lefogyott csak ilyen képeket rak ki. Más gyerekes anyuka meg ezt nézi és majd depressziós lesz, mert nem így néz ki.

–fejtette ki véleményét az egyik követője. 

Szép vagy Drága de a hasad szerinted szebb ha kevésbé izmos.

– írta egy másik. A kétgyerekes anya egy idő után kiszedte a kommentelési lehetőséget.

Gájer Bálint apa lett. Az énekes végig párja, Ötvös Brigitta mellett tudott lenni a szülés alatt. Kristóf 2021. Július 10-én, 13:30-kor, 3200 grammal és 51 centisen jött a világra.

Szinetár Dóra és családja az andalúz üdülővárosban, Marbellán tölti a szabadságát. A színésznő alaposan dokumentálja a vakáció legtöbb pillanatát, legutóbb például a kisfiáról, Benjáminról és a férjéről, Makranczi Zalánról osztott meg egy fotót, melyen apa és fia egy Salvador Dalí szoborral látható.

Szabó Kitti évekig szerepelt a Barátok köztben, ahol Lindát játszotta, az utóbbi időben viszont a közösségi médiában elfoglalt. Most viszont nem egy újabb vicces YouTube-videóval, hanem az eljegyzésének a hírével lepte meg a követőit.

A legjobb barátom megkérte a kezem. IGEEEEN

– írta a fotó mellé Szabó. A párnak már van egy közös gyermeke.

Családja nélkül költözik külföldre Tücsi párja, Sofron István. A jégkorongozó egy erdélyi csapatba szerződött, kedvese és kislánya nem tartanak vele. A műsorvezető, Aryee Claudia Dedei a hivatalos Instagram-oldalán elmondta, azért döntöttek így, mert a munkája és a kislányuk, Nara óvodakezdése nem engedi a váltást.

Fluor Tomi fotóival zárjuk az összeállítást, aki Sebestyén Balázzsal, a Halott Pénz és a Hősök énekeseivel hajókázott egyet a Balatonon.