Magyarország legtöbb szakmai díjjal kitüntetett DJ-je, a Nicsak, ki vagyok? győztese, Metzker Viktória is színpadra lép a Dancing with the Stars műsorában. Instahíradónk rendszeres szereplőjével a show sajtótájékoztatóján beszélgettünk, ahol örömmel árult el néhány részletet közelgő esküvőjéről.

A Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada után újabb showműsorban láthatjuk viszont. Mit szólt a felkéréshez?

Jól esett, hogy gondoltak rám a műsor szerkesztői, főleg, hogy egy újabb zenés show szereplője lehetek. Imádom a zenét és a táncot, a munkám miatt alapból muzikális beállítottságú vagyok. Persze ezt is szeretném megnyerni, de nem ez a fő motiváció. Izgatott vagyok és kíváncsi, hogy mit tudok kihozni magamból. Ez egy újabb kihívás az életemben, melyre maximálisan készen állok.

Gyerekkorában táncolt?

Többek között jazzbalettoztam és hiphopoztam, de mindezt hobbi szinten. Lemezlovasként kell mozognom a DJ pult mögött, ez viszont össze sem hasonlítható egy versenytánccal, tegyük fel egy keringővel. A ruházat már más kérdés. A fellépéseken inkább lazán, de szexin öltözködöm, itt viszont minden tánchoz másfajta szettet kell húznom, olyanokat, melyek még sosem voltak rajtam.

Nemrég menyasszony lett, ehhez szívből gratulálok! Mit szólt a vőlegénye, amikor megtudta, hogy hamarosan showtáncolni látja majd a tévében?

Rettentő büszke volt! Gaben [a BSW zenekar zenésze] mindig mindenben támogat, ebben is abszolút partner. A fellépései mellett megígérte, hogy ha van ideje, értem jön és visz is a próbákra. Ő egy remek férfi, hálás vagyok érte. Alig várom, hogy a felesége legyek.

Az esküvői előkészületekkel hogy állnak?

A vőlegényemmel megbeszéltük, hogy a táncpartnerem, Márki Norbert tanítja be az esküvői táncunkat. A terv szerint jövő májusban lesz a nagy nap. Sajnos a szervezés biztosan nem lesz könnyű, hiszen a kettőnk fellépései és a Dancing with the Stars mellett okosan kell majd beosztanunk az időnket. Az előkészületekben esküvőszervező segítségét fogom kérni. Magyarországon kelünk egybe, azonban egyelőre ennél többet nem tudok. Talán annyit még, hogy az esküvőnkön biztosan nem én leszek a DJ!

Két előadóművésznek mikor van ideje a párkapcsolatára?

Nagyjából egy időben járunk fellépni, ez már nagy segítség, ha pedig valamelyikünk szabad, akkor elkíséri a másikat a buliba. Egy a bioritmusunk, együtt kelünk és fekszünk, szerintem fontos, hogy mindig szánjunk időt egymásra.

Előfordult olyan is, hogy mindketten fellépésre tartottunk és útközben összefutottunk a benzinkúton. Kalandos és mozgalmas életet élünk: augusztusban nekem például huszonhét bulim lesz.

Az biztos, hogy idén jócskán feszegetem a határaimat, de bízom benne, hogy lesz erőm megugrani ezeket a feladatokat.