A mai hírösszefoglalóban újra összeszedtük hazánk hírességeinek legfrisebb nyilatkozatait, életük legújabb történéseit. 

Molnár Anikóról kiderült, hogy közel tíz éve őriz magában egy szörnyű titkot: agysorvadással küzd. A híresség fejfájás miatt ment orvoshoz, innen kezdődött a kálváriája – a Blikk.

Nagyon fejfájós lettem, szerintem még nem is beszéltem erről senkinek. Amit én tragédiaként éltem meg, nem a fejfájás, hanem az oka.

– nyilatkozta Szabó Győző műsorában Molnár, akinél éppen akkor jelentkeztek a tünetek, amikor az Egyesült Államokba költözött.

Elmentem egy MRI-vizsgálatra, és kiderült, hogy van egy kisebb elváltozás az agyamban, amitől borzasztóan megijedtem, majd azt mondtam, „te jó isten, ha ez nem áll meg, akkor engem pelenkázni fognak záros határidőn belül”. És a doki sem tudott megnyugtató dolgot mondani. (...) Egy kisebb fokú sorvadás az agyamban, amit felfedeztek a képen. (...) Átadtam magam a sorsnak, elfogadtam, nem veszek róla tudomást, mert egyébként sem lehet vele mit kezdeni, a félelem pedig csak a rosszat táplálja.

– mondta többek között a híresség.

Csonka András az Instagram-sztorijában akadt ki, miután leállt a mobilszolgáltatás a lakásában, emiatt sem wifije, sem tévéje nem volt. Bár próbált intézkedni, az ügyintéző rátette a telefont.

Elegem van abból, hogy ebben az országban mindenféle következmények nélkül telibesz*rhatja az ügyfelét egy szolgáltató, miközben pénzt vár a szolgáltatásaiért. (...) 46 perc után felvették a telefont, amikor ugye kérdeztem a hölgyet, hogy mégis hogy képzelik ezt, akkor rám tette a telefont.

– szemlézte a Bors.

Egyéb hírek

Edvin Marton és családja nem először költöznek a tengeren túlra, néhány éve például az Egyesült Államokban éltek, most pedig Ázsia felé veszik az irányt: Balin kezdenek új életet. Marton Adrienn a jövőjükről az nlc-nek mesélt.

Amikor Amerikából hazaköltöztünk azt is nagyon könnyen kezelték, gyorsan barátkoztak, azonnal beilleszkedtek. Balin már beírattuk őket egy nemzetközi iskolába, és Maxi folytathatja a teniszt is, ott is van Teniszakadémia, ahová járni fog. Egy dologtól félek csak, hogyan fogják fogadni a kultúra váltást. Most egy internetes világból érkeznek meg egy olyan helyre, ahol az iskolában meditációval indítják majd a napot. Teljesen más értékek lesznek fontosak. A virtuális életből visszatérünk a természethez.

– mondta többek között az édesanya.

Kollányi Zsuzsi a Borsnak adott interjújában elárulta, hogy már másként vélekedik a féltékenységről, mint fiatalabb korában.

Idővel megértettem, a szeretet olyan tiszta érzés, amibe nem fér bele a kicsinyesség és a birtoklási vágy. Fiatalabb koromban viszont sokkal hajlamosabb voltam erre.

– mesélte a lapnak.