Hírösszefoglalónkban ma is csokorba szedtük a legérdekesebb híreket a hazai hírességekkel kapcsolatban. íme, a legfrissebb információk!

Lila cipőjével, rózsaszín rövidnadrágjával és övtáskájával vívta ki követői haragját Berki Krisztián. A biciklije mellett pózoló izomceleb megjelenését többen is durván kritizálták, de nem csupán ezért kezdték ki őt a hozzászólók az Instagramon. Volt, aki a hatalmas port kavaró büntetőfékezős ügye miatt alázta porig az egykori Fradi-vezért, miután az a friss bejegyzésében kiemelte, véleménye szerint bringával is gyorsabb, mint maga az élet – szúrta ki a Promotions.

Igen, tudjuk... pont ebből volt ügyed, mert ugye olyan jól és tisztességesen vezetsz.

Óvatosan a fékkel!

Fék jó rajta?

Volt, aki mindinkább az öltözéke miatt tett Berkire megjegyzést.

A ruhád színeit megválogathatnád! Mint egy testépítő transzvesztita....

– írta egy másik kommentelő. 

Görgényi Fruzsina arról beszélt a Blikknek, hogy Vastag Csabával való szakítása után most már készen áll arra, hogy újra szerelembe essen. A színésznő kapcsolata több mint fél évvel ezelőtt ért véget.

Rám járt a rúd az utóbbi időben. Szeretnék szerelmes lenni és jó lenne, ha munka frontján is sikerülne összeszednem magam. Hiszem, hogy az egyik képes magával hozni a másikat, a szerelem okozta boldogság és energia segíthet hogy az ember sikeresebb legyen az élet többi területén is.

– mondta a lapnak a Barátok közt sztárja, aki egy igazi férfit keres a klasszikus, konzervatív értelemben.

A Blikk írta meg azt is, hogy a NYÁR21 műsorvezetője, Rátonyi Kriszta komoly gerincműtéten esett át nemrégiben. A tévés június végén szenvedett súlyos biciklibalesetet, törött csigolyáját csavarokkal kellett rögzíteni, hosszú rehabilitáció vár rá.  

A körülményekhez képest jobban vagyok, szépen gyógyul a sebem a műtét után, de az életem alaposan megváltozott. Minden mozdulat nehéz, sok mindenhez segítség kell, mert nem emelhetek és sportolhatok jó ideig.

– mondta el a Blikknek a műsorvezető.

Nem csak Berki Krisztiánnak, hanem Köllő Babettnek is beszóltak. A színésznő az Instagram-oldalán mesélte el a furcsa esetet: egy idős nő kritizálta, melyen Köllő egy hét alatt sem tudta túltenni magát.

Azt írta, hogy leiratkozik az oldalamról,mert elege van a tökéletes életemből és ő ezt már nem tudja nézni. Napokig filóztam rajta. Először is: azt gondolom,hogy nincs olyan ember ezen a Földön, akinek az élete tökéletes lenne, akinek nem kellene napi szinten megküzdenie problémákkal, akinek nem lenne jó nagy csomagja. [...] Másodszor: én nem hiszem, hogy másokra tartoznak a bajaim. A családommal is nehezen osztom meg. Egyszerűen ilyen típus vagyok, de azt végképp nem gondolom, hogy posztolnom kellene ezeket.

– fejtette ki Köllő.

A Love Island szereplője, Nia – eredeti nevén: Túri Xénia – pedig a drasztikus fogyása miatt vált a követők támadásának célpontjává. Erről a Fókusz riportjában mesélt.

Kulcsár Edina kislánya, Nina, aki tavaly márciusban született, bölcsődés lett.

Jól vagyunk, igaz ez a beszoktatási időszak még nem az az az idő, amikor fellélegez az ember és azt mondja, hogy ténylegesen van pár órám magamra vagy a munkára 

– újságolta el az RTL Klub Reggeli című műsorában az egykori szépségkirálynő.