Kendőzetlen őszinteséggel vallott gyerekkorában elszenvedett traumáiról és bántalmazó kapcsolatáról Mena Suvari. Az Amerikai pite című film színésznője nehéz titkot osztott meg: elárulta, hogy éveken át molesztálták.

A 42 éves színésznő a fájó emlékekről a nemrégiben megjelent memoárjában lebbentette fel a fátylat – írja a Just Jared.

Tizenkét és húsz éves korom között többször is zaklattak szexuálisan. Hatodik osztályos voltam, a 13. életévemet sem töltöttem be, amikor a bátyám egyik barátja megerőszakolt engem. Egy részem meghalt azon a napom. Kihasznált engem, szórakozott velem, majd megszabadult tőlem. R.bancnak nevezett. És nekem sosem volt lehetőségem normális intim kapcsolatot létesíteni senkivel. Ezt elvette tőlem. Úgy éreztem, senki nem vesz figyelembe. Úgy véltem, csak ennyit érek.

– magyarázta a People magazinnak adott interjújában Suvari, aki csak később, 17 éves korában érezte először nyitottnak magát egy kapcsolatra. Három évig járt egy férfival, aki később szintén zaklatta. A bántalmazó kapcsolatból nehezen talált kiutat.

Arra gondoltam, talán az ordibálás, a gúnyolódás, a zaklatás mind-mind a párkapcsolatok velejárója. Azt hittem, én tehetek arról, hogy ezt kaptam. 

– emlékezett vissza a színésznő, aki az elszenvedett traumák miatt terápiára járt, hogy feldolgozhassa a történteket. 2018-ban Mike Hope felesége lett, akit egy filmforgatáson ismert meg. Suvari azt mondja, Hope volt az első olyan férfi, aki miatt elgondolkozott a családalapításon. Első közös gyermekük, Christopher Alexander idén áprilisban született.