Egy egyszerű, fekete színű topban futott, ezért haragította magára az embereket Camila Cabello. A fiatal énekesnőt többen durva kritikával illették, mondván, túl sokat mutatott meg testéből Los Angeles-i edzése során. Cabello azonban nem hagyta szó nélkül a rosszindulatú megjegyzéseket.

A 24 éves kubai-mexikói származású énekesnő a hivatalos TikTok-oldalán fejtette ki a véleményét és reagált azokra a támadásokra, melyek az új külseje miatt érték. A Havana című dal előadója kiemelte: fontos, hogy szeressünk a testünket és fogadjuk el, ha nem úgy nézünk ki, mint mások – írja a Daily Mail

Épp a parkban futottam, elvoltam magamban, próbáltam fitt és egészséges lenni. És egy olyan póló van rajtam, ami megmutatja a pocakomat. Nem tűrtem be a nadrágomba, mert én is csak egy ember vagyok, nem rejtegetem állandóan a hasam. Emlékeztettem magam arra, hogy háborúban állni a testeddel annyira ódivatú. Hálás vagyok a testemért, hogy megengedi, hogy azt tegyem, amit tennem kell. Igazi nők vagyunk domborulatokkal, narancsbőrrel, striákkal és zsírral. És ezt élveznünk kell!

– jelentette ki határozottan.

Az énekesnő  videója itt megtekinthető:

@camilacabello

i luv my body

♬ original sound - Camila Cabello