Kendőzetlen őszinteséggel vallott állapotáról Wentworth Miller, aki a közösségi oldalán árulta el, hogy kevesebb, mint egy évvel ezelőtt autizmust állapítottak meg nála.

A 49 éves színész, akit legtöbben A szökés című sorozatból ismernek, az Instagram-oldalán nyílt meg a diagnózissal kapcsolatban. Az autizmus egyébként egy születési vagy fejlődési rendellenesség, amelyet elég korán, pár hónapos korban lehet észlelni, ám a népszerű sorozat Michael Scofieldjénél ez nem így történt – írja a Mirror.

Mint mindenki életéből, úgy az enyémből is elvett dolgokat a karantén. Ám a csendes elszigeteltségben nem várt ajándékok vártak engem. Idén ősszel lesz egy éve annak, hogy megkaptam a nem hivatalos diagnózisom: autista vagyok. Ezt megelőzte egy saját ráismerés, melyet a hivatalos megerősítés követett. A vizsgálat hosszú, hibáktól nem mentes folyamat volt, mivel én egy középkorú férfi vagyok, nem egy ötéves...

– fogalmazott Miller, aki nem tagadja, sokkolta a dolog, de nem érte meglepetésként. Azt mondja, a témát nem akarja tovább bolygatni. Egyetlen feladatának most azt tartja, hogy új lencsén keresztül tekintsen vissza öt évtized élettapasztalatára.

A teljes bejegyzés itt olvasható: