Vonzó sellőként emelkedik ki a vízből legfrissebb fotóján Palvin Barbara. A gyönyörű magyar modell Míkonoszban forrósította fel a levegőt, illetve az Instagramon a hangulatot, miután megosztotta a falatnyi bikinis felvételt. Mutatjuk a dögös képet!

Kétségtelen, hogy a paradicsomi helyen nyaraló Palvin az ujjai köré csavarja a férfikövetőit azokkal a bejegyzésekkel, amelyekkel a közösségi oldalán jelentkezett az utóbbi időben. A napsugarakat jelenleg Görögországban szívja magába.

A modellt ezúttal a csobbanást követően örökítették meg. A látványos felvétel eddig közel 1 millió ember tetszését nyerte el. 

A háttérben látható, szikrázóan csillogó, türkizkék tengervíz többek szerint még inkább kiemeli a modell szemet kápráztató szépségét. A nude árnyalatú, kivételes szabású fürdőruha Palvin karcsúan vonzó alakját és kebleit is kihangsúlyozza.

Azok a lustálkodós nyári napok!

– írta a fotóhoz a fiatal szépség.

Palvin egyébként az elmúlt napokban igen aktív volt az Instram-oldalán. Bepótolta a posztokat, mutatjuk, milyen fotókkal örvendeztette meg 16,2 millió követőjét!