Esőmentes napot kívánunk minden kedves olvasónknak! A reggeli kávé mellé érkezzen pár friss hír hazánk hírességeiről! 

A Story magazin címlapon számol be arról, hogy Bochkor Gábor állítólag a mai napig neheztel Gombos Edinára. A cikk szerint 2010-ben egy szakmai helyzet éket vert közéjük, melyből azóta sem sikerült kilábalni. Nemrég újra összeállt a Bumeráng című rádióműsor egykori csapata: Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga János. Bár ebben a felállásban egy évtizeden át Gombos Edina is dolgozott, most mégsem hívta senki a visszatérésre. 

Miután a rádiótól elvették a frekvenciát egyik napról a másikra bezárt. Ez akkoriban volt, amikor a kislányom megszületett és én is munka nélkül maradtam. Jó, nekem ott volt a pici baba. Nekem akkor érkezett egy felkérés a TV2-től, akkor indult a FEM3 csatorna. Én azt az ajánlatot kaptam, hogy legyek az arca annak az új csatornának, a fő egyénisége, ami nagyon hízelgő ajánlat volt, és én azt elvállaltam. Bocsiék akkor mentek egy másik rádióhoz a műsorukkal, és evidens volt nekik, hogy én is megyek, de attól a rádiótól engem akkor senki nem keresett meg, semmilyen tárgyalás nem indult el. Aztán Gábor hirtelen a semmiből csak annyit közölt velem, hogy próbaadás és két nap múlva menjek be.

– mesélte Gombos a múltról, majd arra is kitért, hogy mi állhat viszonyuk megromlásának hátterében.

Akkor mondtam neki, hogy ne haragudj, de ez nem így működik, engem senki sem keresett onnan. Nyilván akkor ő szólt valakinek, hogy keressenek. Sem az ajánlat, sem a kommunikáció nem olyan volt, amitől úgy kellett volna gondolkodnom, hogy a tévés adást eldobjam. Én a tévét választottam és ebből lett egy sértődés, amit megértek egy részről, de másrészről nem. Én jó döntést hoztam. Szerintem ez a sértődés volt ebben, hogy a pár héttel ezelőtti műsorba nem hívtak, nem telefonáltak nekem. De tartjuk egyébként a kapcsolatot. 

– idézte a tévés szavait a Story magazin.

Egyéb hírek

Nádai Anikó boldogabb, mint valaha, hála szerelmének, Hajmásy Péternek. A műsorvezetú úgy érzi, az elmúlt másfél évben sok minden a helyére került az életében, erről hosszabban a Hot! magazinnak mesélt.

Még soha életemben nem volt részem ilyen szerelemben, egyenrangú félként vagyunk jelen benne. Persze van, hogy eltérőek az elképzeléseink, de mindig találunk egy C verziót, amivel kiegyezünk. Jól kezeljük a konfliktusokat is, valamint maximálisan megbízunk egymásban. (...) Igazi nőnek érzem magam: sokat számít, hogy naponta kapok tőle bókokat, építi az önbizalmam, és sosem lefelé, hanem mindig felfelé húz, ha rossz a hangulatom. Ő a budapesti kosaras fiú, én pedig a vidéki lány, de tökéletesen kiegészítjük egymást. Egy párkapcsolatban mindig az a legfontosabb, hogy a két fél egy irányba tartson. Úgy érzem, mi most így állunk Petivel és ha eljön az idő, akkor lehet, hogy a házasság is szóba kerül majd köztünk. Most rettenetesen sűrű az életünk és még sokat kell fejlődnünk. 

– mondta a híresség.

Augusztus 4-én ünnepelt 29. születésnapját Palvin Barbi szerelme, Dylan Sprouse. A modell az Instagram-oldalán köszöntette fel a párját.

Boldog születésnapot az egyetlennek, a legviccesebbnek, a leghelyesebbnek, a legjobb srácnak, aki valaha élt ezen a Földön, a minden szempontból társamnak, Narutónak és Sasukénak. Szeretlek.

– írta Palvin.