A két énekesnő nyilvános konfliktusa még februárban kezdődött, méghozzá egy tequilás reklám miatt, melyben Andi szerepelt. Először Tóth Gabi egy zárt Facebook-csoportban kritizálta kolléganőjét a nyilvános alkoholizálásért és szexiskedésért, ami miatt Tóth Andi kiakadt Tóth Gabira, aki azóta már szintén kommentálta a történteket. A helyzetről az egyik érintett most újra megszólalt egy friss interjúban. 

A Szeretlek Magyarország cikkében az újságíró feltette Tóth Andinak azt a kérdést, hogy mindig is ilyen feszült volt a viszonyuk Tóth Gabival, vagy ez volt az egyetelen alkalom, hogy összetűzésbe keveredtek?

Soha nem éreztem azt, hogy ő engem emberileg kedvelne, szimpatizálna velem. Tavaly írt pár üzenetet, amiket nem tudtam hova tenni, szóval egy idő után már nem válaszoltam rá. Elkezdte értékelni azt, amit látott, és, hogy mennyire nem tetszik ez neki. Én annyit mondtam, hogy sajnálom, ez vagyok én, ezt tudom nyújtani. A Sztárban sztár alatt viszont egy kedves arcot mutatott, amit később szintén negatív cselekedetek követettek, ezeket azóta sem tudom hová rakni. Mindenesetre nem tartom vele a kapcsolatot, de nem is neheztelek rá.

 – mondta az énekesnő, majd hozzátette, miért nem érzi, hogy az a posztja bárkit is sértett volna.

Amivel tudok azonosulni, azt posztolom. Egy alkoholmentes bambit nem biztos, hogy fogok, de ezzel a tequilával mondjuk tudtam azonosulni. Egyébként nem tudom, miért hiszik, hogy engem a tinik követnek többen. Én látom a statisztikákon, hogy inkább a 20-30-as korosztály követ.