A hét utolsó hírösszefoglalója ez, melyben széles körben ismert, hazai személyekkel kapcsolatban olvashat érdekességeket és friss információkat. Nézzük, ki mivel került címlapokra!

Hazánk egyik legnépszerűbb Michelin-csillagos séfje, Rácz Jenő igazi mesebeli körülmények között vette feleségül szerelmét, Gyuricza Dórát. A frigyet egy csodálatos kúrián kötötték a múlt hétvégén, a ceremóniáról a Best magazin közölt exkluzív fotókat. Kiderült, hogy a nagyszabású eseményt szinte teljes egészében Gyuricza szervezte meg, hiszen Rácz napi 12-14 órát dolgozott a nemrégiben megnyitott éttermében. A Konyhafőnök sztárséfje egyébként 12 kilótól szabadult meg a nagy napra, így nem feszengett a törtfehér szmokingjában. 

A szerelmesek ragaszkodtak ahhoz, hogy külön töltsék az esküvő előtti éjszakát, Rácz pedig könnyekig hatódott, amikor megpillantotta kedvesét a menyasszonyi ruhában.

Majd az édesapja mellett megláttam a menyasszonyomat, és elállt a lélegzetem. Fejbekólintott, hogy én vagyok a világ legszerencsésebb embere, hogy ez a csodálatos, gyönyörű nő percek múlva a feleségem lesz. Na, akkor már nem tudtam uralkodni magamon.

 – árulta el a magazinnak Rácz.

Ebben a rövid videóban további felvételeket láthat a szerelmesekről:

EGYÉB HÍREK

A Blikk értesülései szerint Lesi László, azaz L. L. Junior felesége, Körtvélyessy Kinga elköltözött a közös, törökbálinti otthonukból. Körtvélyessy a kislányukat, a 11 hónapos Lilit is magával vitte. A lap úgy tudja, a rapper felesége egy fővárosi albérletbe költözött, ám azt nem lehet tudni, hogy szakításuk végleges-e, vagy csupán egy rövidebb mosolyszünetről van szó. L. L. Juniorék kapcsolata több komoly hullámvölgyet is megélt már, többször szakítottak, de mindig visszataláltak egymáshoz. 

Eddig mindent túlélt a kapcsolatuk, pár év alatt annyi mindenen mentek keresztül, mint mások 40-50 év alatt. Junior nehéz időszakon van túl a fia tragédiája miatt, Kinga pedig imádott édesanyját veszítette el tavaly. Drukkolunk nekik, hogy találják meg a boldogságot, de azt még senki nem tudja, hogy együtt folytatják-e vagy külön. Sokat harcoltak egymásért, kettejükért, nem kizárt, hogy hamarosan visszatalálnak egymáshoz

– súgta meg a lapnak a pár egyik ismerőse.

Majoros Péter, azaz Majka tegnap, vagyis augusztus 5-én ünnepelte a születésnapját: 42 éves lett. A népszerű rapper-műsorvezető a jeles évforduló alkalmából egy hatalmas tortát is kapott. A gyertyák elfújása előtt a szerelmével, Majoros Hajnalkával csókban forrtak össze.

A rapper egyébként tegnap a Budapest Parkban adott koncertet Széki Attilával, azaz Curtisszel. Ez volt a tripla teltház első felvonása.

A TV2 csinos műsorvezetője, Kiss Ramóna és férje, Lékai Máté kézilabdázó is egy különleges évfordulót ünnepelhetett: két évvel ezelőtt mondták ki a boldogító igent. Házassági évfordulójuk alkalmából Olaszországba utaztak, nyaralásukról pedig a Hot! magazinnak meséltek. Két és fél éves kisfiuk, Noé azonban nem tartott velük.

Gyakorlatilag ez egy második nászút volt, ami fantasztikusan sikerült. (...) Egy egészséges párkapcsolathoz elengedhetetlen, hogy legyenek kettesben töltött pillanatok, minőségi, közös idő, az, hogy kizárólag egymásra koncentráljunk. Szerelmesek vagyunk, de ahhoz, hogy azok is maradjunk, kellenek ilyen élmények. Az utazások minden párkapcsolatra jó hatással vannak, és hozzájárulnak ahhoz, hogy elkerüljünk egy válást.

– magyarázta a magazinnak a műsorvezető.

A Blikk írta meg azt is, hogy Péter Szabó Szilvia komoly betegséggel küzd. Az énekesnőnek hisztaminérzékenysége és kezdődő inzulinrezisztenciája van, ami miatt nem ehet akármit. A tiltólistás élelmiszerek komoly rosszullétet, gyomorfájást idézhetnek elő nála.