A Trónok harca című sorozat Havas Jonja egy friss interjúban arról beszélt, hogy az elmúlt években több mélyrepülése is volt, többek között az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében. 

A 34 éves Kit Harington többször beszélt már arról, hogy megviselte az HBO kultikus sorozatának utolsó évadának forgatása, a cselekmény, a finálé, és persze maga a tudat, hogy egy korszak lezárult. A színész már a forgatások alatt is komoly alkoholproblémákkal küzdött, miután pedig saját jelenetei véget értek, Harington bejelentette, hogy bevonul a rehabra. A híresség most a The Sunday Times nevű lapnak vállalta, hogy őszintén beszél két és fél év józan rehabilitációs időszakáról. Bár elmondta, hogy most nagyon boldog és elégedett, korábban az öngyilkosság is megfordult a fejében.

Határozottan nem akarom, hogy mártírként vagy különlegességként tekintsenek rám. Valamit átéltem, ez az én dolgom. Ha valakinek segít, hogy beszélek róla, az jó. Azok a dolgok, amelyek a Trónok harca vége óta velem történtek, és amelyek a Trónok alatt történtek, meglehetősen traumatikus jellegűek voltak, és bizony volt bennük alkohol is. Kemény depressziós időszakot éltem át, mindenfélét akartam csinálni magammal.

 – mondta többek között Harington.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!