Csodás napot mindenkinek! Íme pár friss információ a hazai, sokak által ismert személyekkel kapcsolatban. 

Hódi Pamela és férje, Tóth Bence hosszú idő után először állt kamera elé. A pár megmutatta közös kislányukat, aki május elején született és az Olívia Evolet nevet kapta. Hódiék háza táján hatalmas a boldogság, a csöppség bearanyozza a mindennapjaikat. Arról, hogy miért pont ezt az egyedi nevet választották, a Fókusz kedd esti riportjában meséltek.  

Egyik reggel olvasgattam, de egy nevet nem találtunk, ami tetszett volna. Kicsit csendben maradtam, nem adtam fel, majd egyszer csak elmondtam, hogy megvan a név. Pamela azt hitte, hülyéskedek, biztos valami borzasztót találtam ki, és akkor mondtam, hogy hát Evolet.

– emlékezett vissza a büszke apuka.

Hódi a várandóssággal járó nehézségekről is őszintén mesélt. Párjával úgy fogalmaztak, teljesnek érzik családjukat és egyelőre nem tervezik bővíteni azt. 

egyéb hírek

A Való Világ negyedik szériájának játékosa, Baukó Éva azt mondja, hogy bár a celebélettel már szakított, különböző fotózásokat még mindig vállal. Baukó a Blikknek elárulta, hogy már kislányként is vonzotta a környezete figyelmét, 12 éves volt, amikor szépségkirálynőnek választották az iskolában.

Hogy mi lehet a titka annak, hogy ilyen jellegű munkákkal a mai napig sokan keresnek azt nyilván nem én tudom megmondani, az viszont tény, hogy kamasz koromtól kezdve rengeteg férfi mondta, hogy valami iszonyatos szexuális kisugárzásom van. Lehet, hogy nem vagyok olyan szép mint egy modell, ezt nem is mondom magamra, de ez a kisugárzás dolog különleges lehet bennem. 

– magyarázta Baukó, aki az anyagiakra is kitért: eddig 600 ezer forint volt a legtöbb, amit fotózással keresett.

Weisz Fanni az Instagram-oldalán tudatta, hogy családja új taggal bővült: a siket modell egy kismacskát vett magához.

Boldogsááág van! Bemutatom nektek családunk új tagját. Fidel-t! Szőlővel már elkezdtek lassan barátkozni. Annyira cukik ahogy ismerkednek. Büszke vagyok Szőlőkére, mert nagyon fegyelmezett. Persze az is lehet, hogy csak meg van szeppenve, hogy most mi lesz , innentől osztoznia kell a szeretetemen ?! Nem tudom mi jár az édes kis buksijában, de nagyon kedvesen figyelgetik egymást.

– fogalmazott a posztban Weisz.

Csúnyán visszaéltek Király Linda nevével. Bár az énekesnő azt mondja, soha nem fordult meg a fejében, hogy egy társkereső oldalon keresse a szerelmet, ezt most valaki mégis megtette a nevében. A profilt csak nemrég regisztrálták. 

Jól meglepett és meg is viccelt most ezzel, mert ez nem igaz. Tartom magam korábbi álláspontomhoz, nem regisztrálok társkeresőkre, mert régimódi ember vagyok. Általában klasszikus módon találkozom a párjaimmal: ismerősön vagy munkán keresztül. Egyébként úgy sejtem, hogy az Insta-oldalamról vehették le ezeket a fotókat. Aki ott csíp fel, az biztosan nem velem fog találkozni az első randin.

– árulta el a Blikknek Király.

A Csillag születikben megismert Varga Viktor sosem riadt vissza attól, hogy merész, olykor sokat mutató felvételeket tegyen közzé magáról a közösségi oldalára. Így tett nemrégiben is, ám ezúttal a barátnőjével, Lilivel közösen álltak a kamera elé, méghozzá anyaszült meztelenül. Bár a fotók művészire sikeredtek és az intim testtájaik nem láthatók rajtuk, a képeket annyian jelentették, hogy letörlődtek az Instagramról. Varga ezen borult ki.

Be lehet kapni! Álszent p.csfejek, akik jelentették a természetest, a művészit, a boldogat!

– írta a 24 órán át látható InstaStoryjában Varga, akinek szavait a Bors idézte.

Véglegesen kivált a Majka-Curtis formációból Kollányi Zsuzsi. Az énekesnő egy új zenekarral és szólóban folytatja tovább.

Egy énekesnő, bármilyen szigorúan is hangzik, nem mehet el csak úgy szülni, hiszen az ő kiesése dominóként dönti romba a felépített, működő rendszert. Elmaradnak a bulik, nem kapnak fizetést azok, akik vele dolgoztak együtt, a technikusok, a zenészek... családok megélhetése került tehát veszélybe.

– súgta meg a Borsnak egy bennfentes.

Lolát komoly betegség kínozza. Az énekesnő a nyakán és a mellkasán lévő kiütések miatt úgy hitte, a napallergiája újult ki, ám később kiderült, hogy ételallergiája van. 

Még a követőimtől is kértem segítséget, hogy mi segített nekik. Kiderült azonban, hogy egy tenger gyümölcsei spagetti miatt jöttek ki rajtam a kiütések, pedig nem is tudtam, hogy érzékeny lennék a tengeri herkentyűkre. Most mindenesetre egy jó ideig nem fogyasztok ilyesmit, és kaptam antihisztamint is, ami segített. Nemsokára pedig teljes allergiavizsgálatra megyek, hogy kiderüljön, van-e még valami, amire érzékeny vagyok.

– mondta a Blikknek Lola.

Az X-Faktor mentora, Puskás Peti, aki évek óta aktív környezetvédő, egy igen komoly hangvételű bejegyzéssel jelentkezett az Instagram-oldalán. Kemény véleményét a görögországi Évia szigetén pusztító erdőtűz kapcsán fogalmazta meg.

Nagyon szép dolog az ima... de már nem segít. Lehet kiröhögni Greta Thunberget, azt a sok fiatalt, aki péntekenként felvonult egy szebb jövő reményében, aki gyalog- és kerékpárbaráttá akarta alakítani a társadalmat, akik azt mondják, fogyasszunk felelősen, aki nem fél, hogy szakítsunk a hagyományokkal és merjünk szembenézni a hibáinkkal. Szeretnénk az a generáció lenni, aki felégette a Földet? Én nem. Ezért lettem vegán, ezért keresem az otthoni dolgokban a fenntartható módszereket, ezért olvasok minden nap arról, mivel tudom a környezetet kevésbé terhelni. És ezért fogok kedvelt márkák ellen fellépni, mert a jövőnk a tét... ezek a képek nem egy távoli jövőből érkeztek, hanem szomszédos régiókból! Ébredj fel, emberiség!

 – magyarázta bejegyzésében Puskás.