A 38 éves Vajna Tímea az Instagram-oldalán adta hírül, hogy eljegyezték. A lánykérés a kaliforniai Montecitóban történt, a szerelmesek pedig több közös képet is közzé tettek a bejelentés óta. De pontosan ki a vőlegény? Már mondjuk is!

Barátságból szerelem. 2021/07/21. Beleszeretni a legváratlanabb emberbe a legváratlanabb időben. Nem gondoltam, hogy készen állok erre, de annyira jó voltál hozzám. Hagytam, hogy magával ragadjon az érzés, és lassan rájöttem, hogy beléd szerettem

 – írta Vajna a bejegyzés mellé. A fotókon Zoltán szerepel, az a férfi, akiről az elmúlt években már számtalanszor cikkezett a bulvársajtó. Bár néhai férje üzlettársával és egyben barátjával sok szempontból összeillenek, a kapcsolat a hírek szerint többször is zátonyra futott.

Az özvegy hosszú ideje nem nyilatkozik a magánéletéről, utoljára a Story magazinban jelent meg róluk egy cikk, miszerint Zoltánnal kibékültek és újra egymásra találtak. Állítólag azért kellett újra egymásra találniuk, mert a szerelmük igencsak viharos.

Már többször szakítottak, mert Zoli sok esetben nem tud azonosulni Timi viselkedésével, megnyilvánulásaival. Szerinte Timi sokszor felelőtlenül, meggondolatlanul cselekszik, ráadásul az ő megkérdezése nélkül oszt meg magáról intim, majdnem meztelen fotókat. Ha Zoli ezt szóvá teszi, Timiről vagy lepereg, vagy jól összevesznek.

– mesélte a lapnak egy barátnő, hozzátéve:

Mindig ugyanazon megy a vita, Timi Instagram-fotóin, a közösségi médiában való szereplésein, de anno ez Andynek sem tetszett. Ő is sokszor szóvá tette a feleségének, hogy provokatív fotókat posztol.

Tímea először tavaly februárban, a Borsnak beszélt a férfival alakuló kapcsolatáról. Azt mondta, Zoltán is tisztelte és szerette Andy Vajnát, akire bizonyos szempontból hasonlít is, sokszor úgy viselkedik, mint a néhai filmes.

Zolit úgy ismertem meg, hogy Andy barátja volt, és érdekes, hogy korábban mindig idegesített és soha nem úgy néztem rá, mint egy férfira, aki nekem tetszik. Mindig arról beszélt Andynek és nekem is, hogy így, meg úgy csajozik, ám most a korábbi barátságból valami átalakult, és ez egy olyan érzés, ami kicsit segít nekem átlendülni a gyászon. (...) Egy igazi gentleman módjára virágokat, ajándékokat küld, és úgy érzem, alakulóban van közöttünk valami. Most kimegyek Amerikába, később kijön utánam, és majd meglátjuk, mit hoz a jövő.

 – mondta akkor. A sok hullámvölgy ellenére a páros mindig visszatalált egymáshoz, többször is posztoltak például a közös útjaikról: tavaly év végén Hawaiiról, illetve síelni is voltak Aspenben. 

Itt kezdik a közös életüket?

Júniusban a Dirt.com szerint Tímea 4,9 millió dollárért eladta Los Angeles-i otthonát és egy másik luxusvillába költözött: állítólag egy 650 négyzetméteres házat vett 8,9 millió dollárért (2,6 milliárd forint) Beverly Hillsben.