Már napok óta tikkasztó a hőség, és a legtöbb, hazánkban széles körben ismert személy fürdőruhában is megmutatja magát az Instagramon.

A mai Instahíradóban ezért egy kisebb szépségversenyt indítunk: a feladat nem más, minthogy szavazzon, összeállításunk rendszeres szereplői közül ki fest a legdögösebben jelenleg?

A francia származású lemezlovas, Cooky kedvesével, Szécsi Debórával kezdjük, aki egy mintás bikiniben lazult a medencében.

Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi egy fekete szettben pózolt, ez a fürdőruha pedig nagyon dekoltázshangsúlyos. 

Cserpes Laura énekesnő ebben a mélyen dekoltált fürdőruhában vette le lábáról rajongóit.

Baukó Éva választása egy élénk rózsaszín fürdőruhára esett, amelyet kivételesen most ide, a linkre kattintva tekinthet meg. A Való Világ negyedik szériájának játékosa jelenleg Spanyolországban pihen.

Bár a Feleségek luxuskivitelben egykori sztárja, Vasvári Vivien nem bikiniben pózolt, fontosnak tartottuk az ő posztját is beilleszteni ide, hiszen lehengerlő látványt nyújt ebben a szerelésben.

Magyarország legtöbb szakmai díjjal kitüntetett lemezlovasa, Metkzer Viktória sem a bikinis celebek táborát erősíti, de kirobbanó formának örvend, ezért szerepel Instahíradónkban.

Molnár Nini egy videót tett közzé azt bizonyítva, hogy az énidő igenis fontos. Bikiniben hidratálta testét!

A Jóban rosszban című sorozat sztárja, Nagy Kata egy lila bikiniben pózolt.

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja, Kovács Dóra egy napsárga bikinit viselt.

Végül, de nem utolsó sorban a szupermodell Kendall Jenner bikinis fotóját mutatjuk. Az Ön tetszését ki nyerte el a leginkább? Alább szavazhat!

Ki a legdögösebb?