A kétgyermekes édesanya a közösségi oldalán fakadt ki és szólt be azoknak az ismert embereknek, akik pénzért mutogatják a családjukat.

Bár kislánya születése óta Hódi Pamela ritkán jelentkezik élő adással, most követői legnagyobb örömére újabb videóval rukkolt elő, melyben ismét rajongói kérdésekre válaszolt. Így fejtette ki a véleményét arról is, hogy mit gondol azokról az ismert szülőkről, akik bizonyos összegekért közszemlére teszik a gyerekeiket – írja a Bors.

Azért, mert mondjuk büszke. Minden nap, minden órában és minden másodpercben. Én is ezt érzem, de a napi 20 fotóból készült 1-2 db-ot megosztom a családtagjainkkal és a barátainkkal, de nem egy országgal. Például ha új szakaszba ér az élete, mondjuk járni kezd, elkezdi az ovit vagy a sulit, még egy karácsony együtt, egy újabb szülinap, na ezeket én is megosztom majd talán mindenkivel, mert van mondanivalója.

– fejtette ki Hódi, majd azzal folytatta, mi háborítja fel a legjobban.

Sok a reklám az oldalán, és kell a köztestartalom, és magáról nincs annyi szelfi, vagy nem jár annyi programon, akkor a legkönnyebb a gyerekről kirakni egy fotót, hisz róla van úgy is a fotótárban úgy tízezer fotó. (...) Megmutatni, hogy mennyire sok időt tölt a gyerkőccel, egyébként, ha nem mutatja, akkor nem is szokott vele lenni. Ha nem mutatja valaki az interneten a gyerekét, az nem is szülő?

– mondta az édesanya, majd hozzátette, nem bánja, hogy ő például nem így tesz.