A mai Hírösszefoglalóban is összeszedtük a legérdekesebb híreket hazánk hírességeiről. jó szórakozást!

Gombos Edina egy YouTube-videóban számolt be arról, mennyibe kerül az Egyesült Államokban az iskolakezdés. Az édesanya bevallotta, hogy nem a legolcsóbb termékeket veszi, inkább minőségi, márkás dolgokat vesz a gyerekeinek. Gombos azt is elárulta, hogy nincs egységes iskolakezdési időpont, nem kaptak tanszerlistát és nem is kötelezték őket semmilyen bevásárlásra. Iskolakezdés előtt náluk adómentes hét van, így a tanszereket, sportfelszereléseket, egyenruhákat jóval olcsóbban tudják beszerezni. 

Itt teljesen mások a fizetések. Egy eladó-pénztáros 11-26 dollár körül keres óránként. Már 17- 25 dollárért, azaz 7500 forintért márkás, jó minőségű iskolatáskát tudunk venni. Kisebb jövedelmű családok tudnak adományboltokból beszerezni tanszereket, templomokból és rengeteg nonprofit szervezet is segíti őket. Egy felső 6 dollárba kerül, azaz 1800 forintba. Nadrágot vagy szoknyát jóval 3 ezer forint alatt tudunk vásárolni. 

 – mesélte Gombos. A bevásárlás vége felé a család már 300 dollárnál, körülbelül 86 ezer forintnál járt, de ebben már az egyenruhák ára is benne volt. A videóban több termék áráról is beszámoltak: a vonalzók például 3 dollártól, a kulacsok 20 dollártól, a vastagabb füzetek pedig 10 dollár körüli összegért kaphatók.

Egyéb hírek

Schobert Norbert fia, Schobert Norbi orvosnak készül – derült ki a Reggeliből. Erről édesanyja társaságában mesélt.

Engem mindenféleképpen érdekel az orvosi egyetem, és azt először nagyon szeretném elvégezni. És majd útközben eldöntöm, mi szeretnék lenni.

– mesélte Norbi. Rubint elárulta, hogy fia már gyerekkorában is orvosi készlettel játszott és rendszeresen bújta az orvosi könyveket.

Liptai Claudia úgy véli, azért néz ki jobban 48 évesen, mint 20 évvel korábban, mert közelebb van önmagához, mint eddig bármikor – írja a legfrissebb Story magazin.

Ha magamra erőltetnék olyasmit, ami divat ugyan, de nekem nem áll jól, és nem érzem benne jól magam, akkor hiába viselem menő márka ruhadarabjait, nem leszek tőle szebb. Húsz-huszonöt évesen ezt csináltam, pokolian öltöztem. Magamra húztam mindent, ami divatos, függetlenül attól, hogy jól állt, vagy nem. Fontos, hogy rugalmasak legyünk, és képesek alkalmazkodni a változásunkhoz. Figyelek arra, hogy ízlésesen öltözzek. (...) Most sokkal kifinomultabb, elegánsabb és önazonosabb vagyok, mint 20 ezelőtt.

Vajna Tímea nagymamája állítólag az internetről tudta meg, hogy az unokáját eljegyezték – írja szintén a Story magazin.

Timi nem keresett meg a hírrel, de az interneten mindig látom, mi történik vele. Csak remélni tudom, hogy ez a fiú örökké kitart mellette, és fordítva is így lesz.

– mondta az asszony a lapnak.

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus nagyköveteként Tóth Gabi lép majd fel Ferenc pápa budapesti szentmiséje előtt. A 33 éves énekesnő fáradozásaiért egy oklevelet kapott, méghozzá a magyar katolikus egyház fejétől, Erdő Péter bíborostól.

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus / nek2021- önkéntes hírnökeként Dr. Erdő Péter bíborostól elismerő oklevelet vehettem ma át 12 hírnök társammal együtt. De ami a legfontosabb, hogy velünk legyetek szeptemberben az eseményen. 

számolt be a történtekről az Instagram-oldalán a híresség.