Küzdelmes éveket tudhatnak maguk mögött, de megharcolt a boldogságért Rékasi Károly és szerelme, Pikali Gerda, akik kilenc együtt töltött év után a legnagyobb titokban kötötték össze életüket. 

Rékasi és Pikali a budai várnál fogadott örök hűséget egymásnak. Esküvőjükről a HOT! magazinnak árultak el részleteket. A lánykérésig hosszú út vezetett, a színész végül egy parkolóházban tette fel a nagy kérdést kedvesének. 

Sorrentóban csavarogtunk, amikor egy ékszerüzlet kirakatában megláttunk egy csodálatos gyűrűt. Bementünk az üzletbe, de közölték, hogy csak egy méretben van, mert egyedi és kézzel készült ékszer. Szerencsémre pont Gerda mérete volt; megvettem, és betettem a hátizsákomba. Sétáltunk tovább, és a nagy P betű alatt, vagyis egy parkolóház bejáratánál megkértem a kezét. Két éve viselte már a gyűrűt, amikor egy autóút közben megfogtam a kezét, és azt kérdeztem tőle: „Most hozzám jönnél feleségül?” És igent mondott! Sokatmondó, hogy éppen a „mindennemű korlátozás vége” tábla mellett haladtunk el az autóval.

– mesélte a magazinnak Rékasi, aki a színésznővel sokáig nem tervezte a frigyet, de végül mégis az esküvő mellett döntöttek. Korábban mindketten éltek már házasságban: Rékasi felesége korábban Détár Enikő volt, Pikalit pedig Csongrádi Géza vette el. 

Ráadásul valószínűsíthető, hogy a hétvége során két további sztáresküvőre is sor kerül!

Majka és dundika

Majoros Péter, azaz Majka és kedvese, Hajnalka az év lagzijára készül a Bors értesülései szerint. Úgy tudni, a rapper és szerelme a háromnapos álomesküvőt a hétvégén tartja, egy gondosan elzárt vidéki borászatban mondják majd ki a boldogító igent, tíz együtt töltött év és két gyermek után. A lap szerint a szupertitkos esküvőre számos közéleti szereplő, tévés, zenész és színész is hivatalos lesz.

Puskás Peti és Dallos Bogi

Múlt hétvégén Puskás Peti legénybúcsút, kedvese, Dallos Bogi pedig lánybúcsút tartott. A pár 2019-ben, az X-Faktor forgatásán szeretett egymásba, és bár a köztük lévő korkülönbség miatt sokan nem hittek kapcsolatukban, mára mindenki számára biztossá válhatott, ez nem csupán fellángolás köztük. Puskás idén februárban kérte meg Dallos kezét.

Az énekesnő ezt a fotósorozatot tette közzé lánybúcsújáról:

 A legénybúcsúról Puskás is mutatott képeket: