Ed Sheeran nem mindennapi ajándékot, egy hatalmas, márványból készült péniszszobrot adott Elton Johnnak a 74. születésnapjára.

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a lovagi rangra emelt énekes-zeneszerző és a Shape of You című dal előadója hosszú évek óta igen közeli barátságot ápol egymással, így nem is csoda, ha nem feledkeznek meg egymás szülinapjáról. A rajongók közül azonban többen kiakadtak, hogy Sheeran egy  pikáns ajándékkal kedveskedett jó barátjának – számolt be róla a Daily Star.

Elton John még március 25-én töltötte be a 74. életévét, ám az extrém köszöntésről csak most számolt be egy rádióinterjúban.

Ed idén egy hatalmas márványpéniszt küldött nekem. Nem tudom pontosan, hogy miért – talán azért, mert világ életemben lerítt rólam, hogy egy p.cs vagyok. Az ajándék mindenesetre gyönyörű! Eredetileg úgy terveztem, hogy a kertembe rakom ki ezt a díszt, ám a férjem, David nem hagyta, hiszen a fiaink, Zachary és Elijah még túlságosan kicsik az ilyesmihez. Szóval egy olyan helyen rejtettük el a házunkban, ahol nem láthatják!

– újságolta el Elton John, aki képet ugyanakkor nem tett közzé az extrém ajándékról...