2021.08.27-én összeházasodott Dallos Bogi és Puskás Peti. Mindketten felvették egymást nevét, így hivatalosan már Puskás-Dallos Boginak és Puskás-Dallos Petinek kell szólítani őket. A boldog férj a hivatalos Facebook-oldalán vallott arról, miért tett így.

A szerelmesek 2019 óta alkotnak egy párt. Az X-Faktor mentorpárosa idén februárban jelentette be az eljegyzését, és a nagy napra sem kellett sokáig várni. Mint kiderült, Puskás Peti felvette a felesége vezetéknevét is, ennek okáról pedig a hivatalos oldalán beszélt.

Sokan írtatok, hogy milyen különleges, hogy felvettük egymás nevét és miért tettük ezt...Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy Bogi férje lettem és úgy éreztem, hogy ne csak a nő vegye fel a férfi nevét, hiszen egyenrangúak vagyunk ebben a frigyben, döntésünkkel mi egy család lettünk, közösen vállaljuk az örömöket és a terheket is,amit az élet hoz számunkra és így a tisztelet és odaadás mindkettőnknek jár egymástól ,azzal hogy büszkén viseljük a másik nevét. Köszönjük a rengeteg kedves üzenetet,és ha nem haragszotok a napokban még több gondolatot is megosztanék majd életem legboldogabb napjáról.

 – olvasható a posztban. A nagy napról egyébként a Joy számolt be. A körülbelül 170 fős esküvőn a lap szerint részt vett többek között Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra, Iszak Eszter és Gyurta Dani, Cinthya Dictator és Molnár Tamás, Makranczi Zalán, illetve Szinetár Dóra is.

A Velvet szerkesztősége nevében sok boldogságot kívánok az ifjú párnak!