Kirobbanó formában van Kajdi Csaba, aki az elmúlt hónapokban több mint 14 kg-ot adott le. Mint korábban kiderült, ennek egyik oka a szerelme, akiről mostanáig nem sűrűn láthattunk fotókat.

A népszerű műsorvezető a hivatalos Instagram-oldalán posztolt pár képet Dávidról, akivel már az első közös nyaraláson is túl vannak.

Arany követő, arany rajongó! Az én szülinapi meglepetésem Nektek, hogy szeretném bemutatni Dávidot! Eddig sem volt titok, a kapcsolatunk, csak szerettem volna megóvni a nyilvánosságtól, de szerencsére nem kell! Na de akkor jöjjön néhánypupos kép az első közös nyaralásunkról! Köszönöm a sok előkelő születésnapi jókívánságot! Cyla szeret Mindenkit!!

 – olvasható a bejegyzésben. Kajdi egyébként egy sajtóközleményben már mesélt a kedveséről. Akkor kiderült, hogy a látványos fogyása is párkapcsolatához köthető.

Nem volt semmilyen egészségügyi oka, nincs semmi bajom vagy elváltozás a szervezetemben. Szerettem volna magam jobban érezni a bőrömben, de persze az is hozzátartozik, hogy van egy 20 évvel fiatalabb párom. Ő úgy hajt engem, mint egy Singer varrógépet. Kész csoda, hogy még nem adott korcsolyát a lábamra és száguldozok itt fel-alá, amíg ki nem törik a lábam. Vele is tartanom kell a lépést.

 – közölte Cyla még júliusban a 95.8 Sláger FM közleményében.