Berki Krisztián kedvese először a hivatalos Instagram-oldalán, majd a Borsnak számolt be arról, mi történt vele. A kismama sírva beszélt az esetről.

Mazsi Budapesten, egy alsórendű útról kanyarodott ki. Egy főúthoz érve körülnézett, majd azt látta, hogy a kereszteződéstől körülbelül tíz méterre lévő buszmegállóban éppen bent állt az egyik helyi járat. Úgy gondolta, még van ideje kijönni a busz előtt, ezért kikanyarodott. A busz szintén elindult, de nagyon lassan, ezért Mazsi azt hitte, a sofőr elengedi. A híresség megköszönte az elengedést, ám ekkor nem várt dolog történt.

Intettem neki, hogy köszönöm, hogy kienged, de nagy gázt adott, rám húzta a kormányt, és elkezdett dudálni, le akart tarolni. Egy méteren belül volt tőlem, amikor az autómmal a padkára kellett felmennem. Az ijedtségtől elsírtam magam, egy órán át alig tudtam megnyugodni. Kikérem magamnak, hogy engedhetik meg maguknak a buszsofőrök ezt a magatartást? Ilyen sofőrök viszik az utasokat? Annak idején egy másik buszos is, az ütközés előtti utolsó másodpercig fékezés nélkül ránk engedte a buszt, az igazságügyi szakértő ezt meg is állapította.

– utalt a kismama arra a rendőrségi ügyre, ami a férje, Berki Krisztián ellen zajlik.