szecsodikari.png

Szecsődi Kari bevallotta, hogy erotikus munkából él

2021.09.03. 17:28

Szecsődi Kari, aki 2008-ban, a Megasztár negyedik szériájában még Szecsődi Károlyként tűnt fel, hosszú évek óta nőként éli az életét, ám elmondása szerint a mellműtéten kívül semmilyen műtéti beavatkozáson nem esett át, de nem is tervezi, hogy teljesen átoperáltatja magát. 

Az énekes úgy érzi, a nemátalakító műtét az ő életében teljesen felesleges, pedig sokan bántották emiatt. Számára az a fontos, hogy mentálisan, lelkileg próbáljon meg úgy élni, mint egy nő. Minderről Osváth Zsoltnak mesélt. Egy dolog miatt azonban mégis fontolóra venné a dolgot.

Ha valaki azt mondja nekem, hogy egy transzszexuális nő nem nő, az nem attól van nekem, hogy át van operálva vagy nem, hanem attól mondjuk, hogy tud-e szülni vagy nem. Ha tudnék szülni, már rég át lennék operálva. Nagyon szeretnék gyereket. Ha az operáció hozzá segítene ehhez, akkor, kérdés nélkül, de most azért, hogy nekem ott más legyen és azt mondjuk, hogy így vagyok nő, én ebben nem hiszek magammal kapcsolatban.

– fejtette ki Szecsődi, aki azt is bevallotta, hogy erotikus munkából él, ám erre nem büszke.

Tényleg lehetne más út is, meg lehetett volna, meg most is lehetne, de borzasztó nehéz transzszexuálisként élni. Itthon pláne, de én most sajnos abban a helyzetben vagyok, hogy a könnyebbik út volt csak és kizárólag nekem a választási lehetőségem. Belátom, hogy ez a könnyebbik út, nem fogom azt mondani, hogy nekem más választásom nem volt. Viszont azt hozzáteszem, hogy nagyon sokat próbálkoztam, vért izzadtam, én elmentem pultosnak dolgozni, elmentem akárhova, és mindig az jött velem szembe, hogy 'figyu, már a vendégek mondták, hogy te az izé vagy és ez így annyira nem jó...Valami mindig volt és amikor azt éreztem, hogy már semmi lehetőségem nincs, nem tudom mit csináljak, viszont éhen halni nem akarok, akkor úgy voltam vele, hogy egy ismerősöm által kimegyek külföldre. Azt hozzáteszem, hogy nem vagyok szexmunkás, tehát nem szexelek pénzért, hanem erotikus szolgáltatásokat nyújtok. Táncolni kell, akár gogózni, akármit, masszázs stb. Igen, én ebből élek.

– vallotta be, szavait a 168.hu idézte.

A teljes beszélgetés itt érhető el: