Hazugság volt Diana hercegné és Dodi al-Fayed kapcsolata, kitálalt egy közeli ismerős

2021.09.05. 14:28

Diana hercegné nem is volt szerelmes a szeretőjébe, Dodi al-Fayedbe, állítja egy neve elhallgatását kérő személyzeti munkatárs. Az illető, aki korábban Dianáéknak dolgozott, hatalmas port kavart azzal, hogy kijelentette, a hercegné csupán a kamerák előtt tett úgy, mintha bármit is érezne al-Fayed iránt.

Bár a róluk készült lesifotókon úgy tűnhetett, gyengéd érzelmeket táplálnak egymás iránt, a munkatárs szerint mindez csak a kameráknak és a fotósoknak szólt – írja a Daily Star.

Minden csak egy nagy hazugság volt, színlelés. Megjátszották, hogy szeretik egymást.

– jelentette ki  Paul McMullan újságírónak  a munkatárs, mindössze néhány héttel azelőtt, hogy a hercegné és szeretője autóbalesetet szenvedett Párizsban 1997 augusztusában, ahogy a lesifotósok elől menekültek.

Amikor a pár al-Fayed apjának jachtján pihent, a munkatárs  – aki egyébként ahajó egyik alkalmazottja volt– mindent megfigyelt.

Zárt ajtók mögött teljesen másképp viselkednek, de erről csak kevesen tudnak. Nagyon érdekes az egész. Külön szobában alszanak, al-Fayed asszonyomnak szólítja a hercegnét. Távolságtartó, de tisztelettudó vele szemben. Ám amint kimennek a fedélztere, azonnal egymás mellé lépnek, ölelkeznek és csókolóznak.

– mesélte a neve elhallgatását kérő munkatárs.