A mai Instahíradóban helyzetjelentés következik hazánk hírességeinek közösségi felületéről. Van pár érdekes poszt!

Az első Rúzsa Magdolna, akiről nemrég kiderült, hogy hármasikrekkel várandós. Az énekesnő, aki már túl van a terhesség 12. hetén, az elmúlt napokban fellépett többek között Fertőrákoson, Pakson és Szerencsen. A Blikk szerint szeptember 25-én lesz az utolsó koncert, majd Rúzsa legközelebb jövő nyáron lép színpadra, nagyjából fél évvel a babák születése után.

Young G, azaz Béci eljegyezte barátnőjét, és egyben gyermeke édesanyját, Norinát. Az énekes hosszú bejegyzésben írt arról, hogy a párja betegsége és az ebből következő kálvária miatt sokáig nem találta a megfelelő alkalmat, de végül sikerült óriási meglepetést okoznia.

Tolvai Reni domina szettje mellett sem mehetünk el szó nélkül. A poszt szerint az énekesnő egy fellépésre ment így.

Palvin Barbara egész hétvégén a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon volt, méghozzá az Armani Beauty arcaként. Mivel a márka főszponzora a filmfesztiválnak, ő képviseli a divatházat és a szépségmárkát az Armani Beauty további modelljeinek társaságában. Ezen a fotón például a Dűne premierjén látható.

Sebestyén Balázs és Till Attila egy kisebb társasággal indult supozni, de nem a Balatonon, hanem a Dunán. Erről posztolt egy felvételt az ismert rádiós.

Szeptember 5-én, vasárnap este két leleplezéssel indult az Álarcos énekes harmadik évada: a Szuperkártya felhasználásával lekerült az álarc Fekete Pákóról, aki Eperkét alakította, illetve a műsor végén a Róka is felfedte magát, aki az RTL Klub híradósa, Szabados Ágnes volt. A 33 éves híresség a kulisszák mögött elárulta, kicsit csalódott, hogy az első adásban kiesett, de nagyon örül, hogy benne lehetett a műsorban.