Oscar Issac és Jessica Chastain vörös szőnyeges fotózkodásától hangos az internet. Sokak szerint Issac viselkedése nem elfogadható, hiszen házas ember, de Chastain reakciója is elfogadhatatlan a kommentelők szerint.

Új feldolgozás készült Ingmar Bergman klasszikusából, a Jelenetek egy házasságból című drámához, melyben Issac és Chastain alakítják a főszerepeket. Az HBO minisorozata a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon került bemutatásra, így a színészek is tiszteletüket tették az eseményen. Bár csak pózolniuk kellett volna, más is történt a kamerák előtt – írja a Harpers Bazaar.

A videón jól látszik, hogy a férfi flörtölni próbál a kolléganőjével: a jelenet egy kis simogatással kezdődik, melytől a színésznő elpirul, majd Issac puszit ad a karjára.

A színész felesége, Elvira Lind biztosan nem lepődött meg, hiszen férje sűrűn flörtöl a premiereken a kollégáival. A párnak egyébként egy négy és egy kétéves gyermeke van. Chastain férje, Gian Luca Passi de Preposulo reakciójáról nincs információ, nekik szintén két gyermekük van.

Ön mit gondol, az ilyesfajta flörtölés tényleg válóok?