BeFunky-collage

Puzsér Róbert szerint Tóth Gabi egyszer Soroksári úti prostituáltnak öltözik, majd Váci utcai szuvenírbabának

2021.09.07. 11:12

Az ország kritikusa egy hosszú írást tett közzé Tóth Gabiról. Puzsér nem kertelt, őszintén leírta, mi a véleménye az utóbbi napokban útjára indult balhéról.

Ahogy a Velvet is megírta, nemrég debütált a YouTube-on Tóth Gabi Az én szívem című új dala, ami óriási visszahangot váltott ki nemcsak a kommentelők, de a hírességek körében is. A legtöbben nem tudják hova tenni ezt a hirtelen stílusváltást, erről beszélt most Puzsér Róbert is a Facebook-oldalán.

Kicsoda ez a Tóth Gabi? Egyszer Soroksári úti prostituáltnak öltözik, aztán meg etno-hímzéses, Váci utcai szuvenírbabának. Egyszer, csak egyetlenegyszer nem bírna esetleg normálisan felöltözni, ahogy a hétköznapi magyarok teszik? A gyalázatceleb, a médiahisztérika, a Való Világ és az Éjjel-Nappal Budapest című hulladékreality műsorok hangja többé nem éri be a nyilvánossággal, a jó ízléssel és a kultúrával – már a Krisztushoz való megtérést is meg kell gyaláznia. Ez volna a megtérés? Leveszed a kurvás szerkódat, felveszed a rakott szoknyát, és mehetsz is Sztárban Sztározni Jocival meg Majkával? Ezt vállalták a mártírok? Ez történt Pál apostollal a damaszkuszi úton?

 – írta többek között Puzsér, aki nemrég az Indexen is megszólalt, méghozzá a Márkó és Barna Síkideg harmadik évadának első részében.

A kritikus ebben az interjúban sem fogta vissza magát: szerinte az énekesnő átigazolt a „NER akolmelegébe”, ezért teheti meg, hogy letiltja a like-számlálót a klipje alatt, hiszen neki már teljesen mindegy, hogy a rajongói mit gondolnak.

Ő elkezdte a népnemzeti kurzust, ugyanazzal az önfeladással kiszolgálni, amivel korábban az RTL-t, vagy a Viva Cometet, meg amivel korábban a popszakmát, meg a mindenféle szuperkommersz plázakultúrát. (...) Beöltözött egy váci utcai matyo babának. Ő most megtért, de hogy tényleg így térnek meg az emberek? Ha mondjuk a Jézus Krisztushoz térsz meg, akkor úgy térsz meg, hogy másnap népviseletbe öltözöl? (...) Neki egyetlen hüvelykujj elég innentől kezdve, Mészáros Lőrincé, és az fölfelé áll. 

– mondta többek között Puzsér, aki szerint Tóth nemzeties dala Orbán Viktornak készült, nem a közönségnek.