Bizarr családi történetről lebbentette fel a fátylat Liptai Claudia. A műsorvezetőnő a Sláger Rádió Édes Kettes című podcastjében mesélt arról, hogy eléggé lesokkolódott a rokonság az egyik üknagypapa temetésén, hiszen a halottnak hitt idős férfi váratlanul feltámadt a koporsóban. 

A történetet Liptai egy hír kapcsán hozta fel: volt egy idős férfi, aki arra kérte a gondozóit a halálos ágyán, hogy ha meghal, várjanak még két napot, hogy biztosra mehessenek a dologgal. 

Tudod, azt meséltem neked, hogy volt a családomban tetszhalott. Egy üknagypapa, aki fölült a ravatalon. Régen vidéken napokig ültek a halottak felett, és bizony, egyszer csak... Utána, azt hiszem, tényleg meghalt, de a temetésén még élt. Valószínűleg az orvostudomány nem járt még olyan cipőben, de lehet, hogy nagyon halk volt a szívverése.

– magyarázta a férjével, Pataki Ádámmal közös podcastjében Liptai, akinek szavait a Blikk idézte. A lap az eset kapcsán a tafofóbiát, vagyis az élve eltemetéstől való rettegésről is ír, amellyel sokan küzdenek. Azt nem tudni, hogy a műsorvezetőnőnek van-e ilyen fóbiája.