A kommentelők teljesen elolvadtak, amikor elolvasták Affleck és Lopez első közös interjúját. A színészt szerint párja nemcsak a művészvilágban, hanem az üzleti életben is követendő példa a nők számára.

Tavasszal bombaként robbant a hír, miszerint Ben Affleck és JLo 17 év után újra egy pár. Bár egy ideig próbálták diszkréten kezelni a dolgot, az énekesnő nyár közepén úgy döntött, hivatalossá teszi a kapcsolatukat, és csókolózós fotót posztolt közösségi oldalaira. Azóta megjelentek már együtt több díjátadón is, például a Velencei Filmfesztiválon, vagy a Met-gálán. Most egy cikk került elő, melyben Affleck először beszél hosszabban a kedveséről. Az anyagot a Buzzfedd szemlézte.

Művészként legfeljebb olyan filmeket tudok készíteni, melyek megmozgatják az embereket. Jennifer emberek sokaságát inspirálta, hogy úgy érezzék, ebben az országban ők is helyet kapnak az asztalnál. Ezt a hatást mindössze nagyon kevesen élték meg a történelem során, nekem sosem lesz ebben részem, ezért csak csodálni tudom őt.

– fejtette ki a véleményét Affleck a párja karrierjéről.

Ez az én áldásom, hihetetlen ajándéknak tartom, amit Istentől kaptam. Nem veszem természetesnek. Szeretem és igyekszem a legjobb módon használni.

– reagálta szavaira az énekesnő.