Stella Del Carmen Banderas Griffith nem akarja többé anyja, Melanie Griffith vezetéknevét viselni, ezért már be is nyújtotta a hivatalos névváltoztatási dokumentumokat a Los Angeles-i bírósághoz.

A Just Jared szerint az 1996-ban született Griffith lány nem akarja a nyilvánosság előtt élni az életét, közösségi média profilját is csak ritkán használja, hétköznapjaiban pedig nehézséget jelent számára kiírni teljes nevét. Arról nincs információ, hogy híres édesanyja mit szól a döntéséhez.

Itt egy fotó róla:

A rajongók alaposan megkérdőjelezték a lány döntését, ugyanis úgy vélik, hatalmas tiszteletlenség a néveltörlési kérelem édesanyjával szemben. Szüleivel és féltestvérével, Dakota Johnsonnal ellentétben ő nem Hollywoodban képzeli el a jövőjét, bár korábban szerepelt édesapjával közös produkcióban, méghozzá a Tűzforró Alabama című filmben. Egy korábbi interjúban elmondta, hogy régebben elment néhány meghallgatásra, de túl szégyenlősnek tartja magát, hogy kamerák előtt szerepeljen, ellenben a modellkedés tetszik neki.