A modell és családjának életét alapjaiban változtatta meg az őket ért tragédia, Benedek Tibor halála. Epres elmondta, meg kell tanulnia független nőként élni.

2020 júniusában egész Magyarország feketébe borult, amikor kiderült: Benedek Tibor örök álomra hajtotta a fejét. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó halála után szerelme, Epres Panni visszavonult a közélettől, hosszú ideig nem is volt látható a közösségi oldalain sem. Most a Glamour Book megjelenése kapcsán megtörte a csendet, és mesélt az elmúlt egy év nehézségeiről. A modell-anyuka a tragédia óta nem állt kamera elé, munkát is csak nagyon keveset vállal azóta.

Nagyon erős vagyok, elfogadtam a helyzetemet. A gyerekeimért és mindenkiért megyek tovább, és talán ebben van az erőm, ami végtelenségig kitart. Olyan erőt gyűjtöttem az elmúlt 30 évben, vagy az elmúlt 20 évben, mióta a Tibort ismerem, hogy ez bármeddig kitart. Amikor egy ilyen trauma éri az embert, vagy egy ilyen helyzettel kell szembemennie, akkor az egy érzelmi hullámvasút, ezek állandóan váltakoznak az emberben. Nyilván ilyenkor félreteszi a nőiességét, és egy más énje kezd el dolgozni és küzdeni. Ez egy újabb fázis az életemben. Fel kellett sok szempontból nőnöm. Nyilván ha az ember mellett áll egy férfi, és egy olyan férfi aki mellettem állt, az maximális biztonságot nyújt, és támogat mindenben. Ennek is sok aspektusa van, hogy kiment mögülem ez a védelem, és a férfiak elkezdtek másképp bánni velem, ez még egy hosszabb téma.

 – nyilatkozta Epres Panni.