A jelenleg szerelmi életével címlapokon szereplő műsorvezető egy sajtóközleményben arról beszélt, mennyire nehéz volt elfogadnia a testét, illetve arról is vallott, ki a legnagyobb kritikus az életében.

A JOY Social Media Award #szeresdatested kategória jelöltjei ma már elégedetten néznek a tükörbe, vallják, hogy minden test gyönyörű, közösségi média aktivitásukkal pedig hozzájárulnak ahhoz, hogy követőik is jobban érezzék magukat a bőrükben és elfogadják önmagukat. A jelöltek között van Szabó Zsófi is, aki jelenleg kirobbanó formában van, a sok futás meghozta az eredményét - a befektetett idő és energia szembetűnő, ha tükörbe néz. Ám nem volt ez mindig így.

Számtalanszor kritizáltak, de az is rosszul tudott esni, amikor nem bántottak, hanem dicsérték a teltebb idomaimat. Az emberek néha nem is gondolják, hogy egy-egy mondat, még ha nem is kifejezetten rossz szándékú, milyen sebet ejthet valakin, aki éppen érzékenyebb időszakában van.

– mesélte a műsorvezető. Hozzátette: hisz abban, hogy a közösségi médiában fontos egymás támogatása. Úgy véli, ha egy nő őszintén támogat egy másikat, az rengeteg pluszt ad.

Anyukám a legnagyobb kritikusom, így mikor ő dicsér, annak van alapja. Alapvetően abban hiszek, hogy támogatni kell egymást és nem kritizálni!

– mondta az RTL Klub tévése.