tk3s 62737740

Csillagot kap a Hollywoodi Hírességek Sétányán Daniel Craig

2021.10.04. 13:07

Tizenöt éve alakította először a titkos ügynökök császárát Daniel Craig. Utolsó James Bond-filmjének premierje előtt végre megkapja saját csillagát a Hollywoodi Hírességek Sétányán.

Daniel Craig utoljára alakítja a híres brit kém, a 007-es ügynök karakterét a No Time to Die című filmben. A színész stílusosan búcsúzik a szereptől: a mozi amerikai bemutatója előtt, ünnepélyes keretek között avatják fel csillagát a Hírességek Sétányán (Hollywood Walk of Fame), október 6-án.

A Variety cikke szerint Craig lesz a 2704. sztár, illetve James Bond karakterének 4. megformálója, aki megkapja a rangos elismerést.

 Craig csillagát egy másik 007-es, Roger Moore emléktáblája mellett helyezik majd el, a Hollywood Boulevard 7007. szám alatt.

Az avatáson beszédet mond Rami Malek, aki a legújabb film főgonoszát játssza. Rajta kívül a franchise producerei, Michael G. Wilson és Barbara Broccoli is felszólal, az eseményt pedig Nicole Mihalka, a Hollywoodi Kereskedelmi Kamara elnöke vezeti majd.

Daniel Craig a brit kultúra egy ikonja, akárcsak James Bond, akit a színész öt filmben is eljátszott. Izgatottan várjuk, hogy elhelyezhessük csillagát a Hírességek Sétányán egy másik "ügynök" mellett. A rajongók el lesznek ragadtatva, ha meglátják, milyen méltó helyre is kerül Craig elismerése

– nyilatkozta Ana Martinez, a Hollywood Walk of Fame producere.

Variety