A James Bond-saga legújabb epizódja, a No Time To Die – Nincs idő meghalni című film debütálása után sorra vettük, kik voltak azok a szépségek, akiket minden idők legszexibb Bond-lányaiként emlegetnek. Ők azok, akik a való életben valamelyik Bond-film alkotóihoz köthetők.

Ian Fleming, az író rokonai

Hum Fleming

A 007-es ügynököt megteremtő írónak több gyönyörű rokona is van. Unokaöccsének, Roddie Flemingnek a lánya, a 31 éves Hum Fleming például divat- és életmód tanácsadással foglalkozik. Bár élete irigylésre méltónak tűnhet, a közösségi oldalán arról is gyakran mesél, hogy epilepsziás rohamoktól szenved. 

Chloe Fleming 

A következő Bond-lány Hum Fleming iktertestvére, Chloe. A 31 éves üzletasszony különleges fejfedőket készít, saját márkájának Good Head a neve. A Daily Star szerint a két testvér nagyon közel áll egymáshoz.

sean connery, az első james bond rokona

Saskia Connery

Sean Connery unokája, a 24 éves Saskia, influenszerként tevékenykedik. A fiatal lány az Egyesült Államok és a Bahama-szigetek között ingázik. Az Instagramon igen aktív.

roger moore rokona

Ambra Moore

Ambra Moore igyekszik a nagypapája, Sir Roger Moore nyomdokaiba lépni. A 22 éves lány a 2020-as Nemesis és a szintén tavalyi Offline című filmekben is feltűnt. Úgy tudni, nagyon közel állt a nagyapjához. 

pierce brosnan rokona

Isabella Sophie Smith

Pierce Brosnan legidősebb unokája, Isabella Sophie Smith 23 éves. Ő a színész örökbefogadott lányának, Charlotte-nak a gyermeke, aki 2013-ban petefészekrákban halt meg. Isabella azóta igyekszik visszafogott életet élni, távol a reflektorfénytől. Jelenleg Londonban él.

a szereptől legújabban búcsúzó Daniel craig rokona

Ella Loudon

Daniel Craig lánya, a 29 éves Ella, apja nyomdokaiba lépne. Több rövidfilmben szerepelt már, általában New York és Los Angeles között ingázik. Mivel Craig úgy döntött, semmit nem hagy gyermekeire, nagy vagyont nem fog örökölni