BeFunky-collage (8)

Ők az igazi Bond-lányok! Ismerje meg őket

2021.10.08. 12:28

A James Bond-saga legújabb epizódja, a No Time To Die – Nincs idő meghalni című film debütálása után sorra vettük, kik voltak azok a szépségek, akiket minden idők legszexibb Bond-lányaiként emlegetnek. Ők azok, akik a való életben valamelyik Bond-film alkotóihoz köthetők.

Ian Fleming, az író rokonai

Hum Fleming

A 007-es ügynököt megteremtő írónak több gyönyörű rokona is van. Unokaöccsének, Roddie Flemingnek a lánya, a 31 éves Hum Fleming például divat- és életmód tanácsadással foglalkozik. Bár élete irigylésre méltónak tűnhet, a közösségi oldalán arról is gyakran mesél, hogy epilepsziás rohamoktól szenved. 

Chloe Fleming 

A következő Bond-lány Hum Fleming iktertestvére, Chloe. A 31 éves üzletasszony különleges fejfedőket készít, saját márkájának Good Head a neve. A Daily Star szerint a két testvér nagyon közel áll egymáshoz.

sean connery, az első james bond rokona

Saskia Connery

Sean Connery unokája, a 24 éves Saskia, influenszerként tevékenykedik. A fiatal lány az Egyesült Államok és a Bahama-szigetek között ingázik. Az Instagramon igen aktív.

roger moore rokona

Ambra Moore

Ambra Moore igyekszik a nagypapája, Sir Roger Moore nyomdokaiba lépni. A 22 éves lány a 2020-as Nemesis és a szintén tavalyi Offline című filmekben is feltűnt. Úgy tudni, nagyon közel állt a nagyapjához. 

Ambra Moore és apja, Geoffrey
Ambra Moore és apja, Geoffrey
Fotó: Getty Images/Albert L. Ortega

pierce brosnan rokona

Isabella Sophie Smith

Pierce Brosnan legidősebb unokája, Isabella Sophie Smith 23 éves. Ő a színész örökbefogadott lányának, Charlotte-nak a gyermeke, aki 2013-ban petefészekrákban halt meg. Isabella azóta igyekszik visszafogott életet élni, távol a reflektorfénytől. Jelenleg Londonban él.

a szereptől legújabban búcsúzó Daniel craig rokona

Ella Loudon

Daniel Craig lánya, a 29 éves Ella, apja nyomdokaiba lépne. Több rövidfilmben szerepelt már, általában New York és Los Angeles között ingázik. Mivel Craig úgy döntött, semmit nem hagy gyermekeire, nagy vagyont nem fog örökölni

Ella Loudon és apja, Daniel Craig
Ella Loudon és apja, Daniel Craig
Fotó: Getty Images/Tim P. Whitby