Néhány napja debütált az MTV-n Madonna legújabb dokumentumfilmje, melyet a rajongók döbbenten fogadtak. Bár a 63 éves énekesnő, akit a popzene királynőjének is becéznek, soha sem volt az a szégyenlős fajta, sokakat megbotránkoztatott a szexuális életéről tett éles kijelentéseivel. 

Az ikonikus énekesnő a Madame X című kétórás, a 2019-es turné alatt forgatott filmben kendőzetlen őszinteséggel vall többek között a színpadon imitált önkielégítéséről és a drogokról is. A The Sun című brit napilap szerint előbbiről inkább dicsekedett.

Mindig maszturbálok. Ismert vagyok erről. Míg te [szavait Dave Chappelle humoristának intézte – a szerk.] arról vagy híres, hogy dohányzol a színpadon, én arról, hogy magamat kényeztetem. 

– magyarázta Madonna, aki úgy véli, az élete csak most kezdett el igazán botrányoktól hangos lenni.

A turné alatt egyébként az is megesett, hogy lőtt magáról egy képet egy polaroid kamerával, s míg a felvétel látható nem vált, a lába közé dugta a gépet.

Látok néhány gyereket is a közönség sorai között, és nem akarok kiakasztani senkit, de tudjátok mit, ez itt az én p.ncim. Hadd rakjam csak ide a kamerát egy kicsit, hátha akkor hamar előjön a kép. Mondjuk általában nem így szerzek örömet magamnak.

– ugratta a közönségét Madonna.

De nem ez volt az egyetlen furcsa megszólalása a filmben:

  • Kerek-perec kimondta: jobb szereti, ha szeretői az aktus után továbbállnak. Jelenleg egyébként egy 27 éves háttértáncossal, Ahlamalik Williamsszel randizik. 
  • Beszélt arról is, mennyire szereti a nagymamáját, aki a száz évig élt. Az énekesnő azonban megfogadta, kétszáz évig boldogítja rajongóit.  
  • Imádja irritálni az embereket. Ha valamit utálnak rajta, csak azért is viseli, így van ez a kalózos szemfedővel is.
  • Bánja, hogy annak idején nemet mondott A Macskanő című filmre. A Mátrixban is kaphatott volna szerepet, de azt is elutasította. Utólag ezt is bánja.
  • Drogokhoz csak otthon nyúl, és akkor is csak azért, hogy jól nézzen ki a képein.