Jobban szereti az alakját, mint valaha, ezt pedig meg is mutatja a nagyérdeműnek Olivia Wilde. A gyönyörű színésznő egy új kozmetikai kampányban vesz részt, amelynek fő jellegzetessége a meztelenség.

A 37 éves színész-rendező életét drámaian megváltoztatta az anyaság. Előző partnerétől, Jason Sudeikistől két gyermeke született, a most hét éves Otis, és az öt éves Daisy. És bár teste sokat változott, Wilde csak most érzi igazán jól magát a bőrében.

Imádom a testem, jobban, mint valaha. Élvezem, hogy törődhetek magammal. Ez a szépség rituálém: foglalkozni magammal és ünnepelni a testemet életemnek ebben a szakaszában

– nyilatkozta Wilde a Voguenak. Hozzátette: mind más perspektívából és más tapasztalatok, élmények révén találunk rá a testünkkel való kapcsolatra és annak ünneplésére.

A színésznő szépségápolási rutinját is leegyszerűsítette, a gyereknevelés miatt ugyanis kevesebb ideje jut rá. A termékek terén is okosabb döntésekre ösztökélte őt az anyaság: olyan készítményeket vásárol, amelyek természetesebbek, és a környezetet is kevésbé szennyezik.

Letisztította, leegyszerűsítette a szépségápolási rutinomat az anyaság. Okosabban akartam vigyázni magamra, hogy minél tovább a gyermekeim mellett lehessek. Nem akartam egy csomó rákkeltő anyagot kenni a bőrömre nap mint nap. Emellett a környezetemmel is tudatosabban szerettem volna bánni, amivel sokkal többet foglalkozol, ha gyerekeid vannak. Többször gondolsz a távoli jövőre.

A változásokat fokozatosan, az anyaság különböző fázisaiban vezette be Wilde.

Amikor terhes voltam, tiszta, naturális termékeket akartam találni, amelyek biztonságosak. Amikor a gyerekek kicsik voltak, ugyan ez volt a szempont. Semmilyen mérgező kemikáliának nem akartam kitenni őket.

Időközben a színésznő azt tapasztalta, hogy nemcsak a biztonság szempontjából előnyösek a változtatások. A kinézete és a közérzete is sokkal üdébbé vált. A kampányfotókon pedig ízlésesen mutatja meg pőre teste minden részletét – írja a Vogue.