Madonna legidősebb lánya, a 25 éves Lourdes Leon nyíltan beszélt édesanyjáról. 

Leon az Interview magazin hasábjain vallott az életéről. A híresség gyermeke jelenleg modellként dolgozik. Munkája azért is fontos számára, hogy anyagilag független lehessen, és ki tudja fizetni a főiskolai tandíját, valamint New York-i lakásának bérleti díját. Állítása szerint az édesanyja egyik legfontosabb elve, hogy a gyermekei megtanuljanak a saját lábukon állni, hiába a több millió dolláros családi vagyon – írja a Page Six.

via GIPHY

Az anyám kontrollmániás, és egész életemben irányított engem. Amint elvégeztem a középiskolát, teljesen függetlenné kellett válnom. Nem kaptam anyagi jellegű támogatást a családtól. Ebben egyetértettem vele.

Ha a szüleid vesznek neked dolgokat, az azt jelenti, hogy befolyásuk van feletted. Anyám látta, hogy más híres emberek hogy bánnak a gyerekeikkel, és arra gondolt, hogy »nem akarom, hogy az én gyerekeim ilyenek legyenek«.  Ezért is volt anyagilag okos döntés a modellkedés. Nem csak a pénzért csinálom, hiszen azt is élvezem, hogy belefolyhatok egy-egy kampányba

– mondta Leon, akit legutóbb Rihanna Savage X Fenty fehérnemű-kollekciójának bemutatóján láthattunk.

A modell arról is beszélt, milyen tervei vannak a jövőre nézve.

Bár legutóbb a Nagymenők és a Más, mint a többiek című filmben tűnt fel, nem látja magát szívesen a mozivásznon, mert szerinte a színészek alapvetően idegesítőek, és nem szeret a közelükben lenni. Lourdes Leon édesapja egyébként Madonna volt személyi edzője, Carlos Leon, akivel az énekesnő 1994 és 1997 között alkotott egy párt.