Eddig sem rejtegette szerelmét a nyilvánosság elől, egyszerűen csak „nem mondta ki”, hogy párkapcsolatban vannak.

Kocsis Tibor D. Tóth Kriszta műsorában, a DTK: Elviszlek magammal című autós showban vendégeskedett. A forgatást megelőzőleg azt írta a műsorvezetőnek: ez az interjú lesz élete egyik legfontosabb beszélgetése. Az énekes végül az anyósülésen ülve coming outolt a nézőknek.

Kérdések vannak, és folyamatosan ez a teher azért ott van rajtam. Azért erről egy férfinak nem olyan nagyon könnyű beszélni, de akkor most azért is vagyok itt, hogy ennél a piros lámpánál elmondjam, én egy férfival élek együtt

– árulta el Tibó. Hozzátette: eddig sem rejtegette Lászlót, csak a széles nyilvánosság előtt nem nevezte nevén, ami köztük van.

Elég felmenni az Instagram-oldalamra, ahol a párommal folyamatosan posztolok közös fotókat. Ha valaki egy picit is tud olvasni a sorok között, akkor ő tökéletesen ki tudta olvasni azt, hogy ez a srác egy fiúval él együtt

– hívta fel a figyelmet az énekes, akinek családja és közeli barátai már régóta tisztában vannak a nemi identitásával.

Mint azt elárulta, párjával a családi eseményekre is közösen járnak, László pedig a családi fotókon is szerepel. Mi több, ha egy buliba együtt mennek, ott is szerelmeként mutatja be az érdeklődőknek a férfit.

Én szeretnék jó példával előállni. Én szeretném a saját példámat elmondani, megmutatni, azért vagyok most itt többek között. Nem magamat mutogatni, nem provokálni, nem propaganda az egész, hanem én, Kocsis Tibor, akit ismer egy ország, vagy az országból valahányan, egyébként meleg vagyok.