Videóban fedte fel a Galaxis őrzői 3 munkálatainak megkezdését Chris Patt, azaz Űrlord. Ezután már biztosra vehetjük, hogy belátható időn belül érkezik a Marvel-mozi újabb epizódja.

A széria legújabb részét újfent James Gunn, a The Suicide Squad - Az öngyilkos osztag című 2021-es filmet is jegyző művész rendezi, és Pratt mellett természetesen ismét feltűnik a vásznon Dave Bautista mint Drax, Karen Gillan mint Nebula, Pom Klementieff mint Mantis, valamint eredeti nyelven újra hallhatjuk Bradley Coopert Mordály, és Vin Dieselt Groot hangjaként.

Új szereplők is debütálnak a harmadik részben: érkezik a Black Mirror című Netflixes sorozatból ismert Will Poulter, aki egy mesterségesen létrehozott lény, Adam Warlock karakterét személyesíti meg.

Mi újság, mindenki? Itt Chris Pratt! A Galaxis őrzői harmadik részének stúdióhelyszínén vagyok, ez az első nap - ezért is tértek vissza ezek a beteges barkók az arcomra, nagyon édesek. Izgatott vagyok, hogy újra itt lehetek

– fogalmazott a színész röhejes arcszőrzetére mutatva, ami legutoljára Elvis Presley idején volt divatban, a filmben azonban Űrlord szexepiljévé vált.

Miután James Gunn tudomást szerzett Pratt bejelentkezéséről, tisztázta a helyzetet. Mint kiderült, hivatalosan még nem kezdődtek meg a forgatások, Pratt pusztán egy próbán vett részt.

Chris valóban a stúdióhelyszínen van. Próbálunk, teszteljük a kamerabeállásokat és hasonlókat - szóval ez valóban az ő 'első napja', ahogyan az én 'első napom' is megvolt már hónapokkal ezelőtt - de maga a forgatásig még egy darabig várni kell. Mellesleg, még nem is tudtam Pratt felvételéről, amikor először nekikezdtem ennek a posztnak

– írta a rendező.

Videójában többet nem is nagyon beszélt Pratt a munkálatokról, inkább csak egy podcast műsort szeretett volna promózni. Ugyanakkor korábban is elhintett már néhány részletet a Galaxis őrzői harmadik részéről. Legutóbb a forgatókönyvről nyilatkozott júliusban.

Lényegében már rég megírták. Kicsit játszottam vele az évek során, de nagyjából ugyan az maradt, mint amilyennek három éve elkészült. Igazából elég kemény. Ütősebb a sztorija, egy komoly érzelmi folyamaton megyünk majd keresztül.

(Digital Spy)