Bár zenei karrierje egy időre megtorpant – hat évig nem jelentkezett új dallal –, mostanra megtört a jég, és egyre többet lehet hallani a magánéletét féltve őrző Adele-ről, aki most kivételesen a rajongóit is beengedte Los Angeles-i otthonába.

Az Oscar-, Golden Globe-, valamint tizenötszörös Grammy-díjas angol énekesnő – aki  múlt pénteken adta ki legújabb slágerét, az Easy On Me-t – nemrég elárulta: azért telepedett le az Egyesült Államokban, mert bár dollármilliókat keres, London rendkívül magas ingatlanárait már nem engedheti meg magának. És még úgy is jobban megéri neki a tengerentúlon élni, hogy a környék, ahol megállapodott, a legdrágább zónának számít ingatlanok tekintetében. A több mint 45 kilót leadó Adele-t azonban nem érdemes sajnálni, mivel az elmúlt években három rezidenciát is vett Los Angelesben, ráadásul ugyanabban az utcában.

Az egyiket most meg is mutatta belülről. A kamerákat akkor kalauzolta végig 7 millió fontot (mintegy 3 milliárd forintot) érő otthonában, mikor a Vogue villámkérdéseket tett fel neki – írja a The Sun.

Lesse meg Ön is, hol él Adele! Íme:

A brit popsztár elmondta, ragaszkodott ahhoz, hogy a leginkább krémszínekkel bíró otthonát úgy rendezze be, hogy abban meghúzva magát úgy érezze: nem a nyüzsgő Los Angelesben él, hanem valahol Anglia vidéki részén. Hatalmas konyhájában pávakék a konyhabútor, az attól teljesen elkülönülő méretes konyhasziget márványból készült. A rezidenciában jónéhány kényelmes kanapé található, ahol Adele elnyúlva olvasgathat, hiszen rengeteg könyve van. Az ingatlant az angolkertből szedett, friss virágok illata lengi be. De az udvaron nem csupán pompás virágoskert, hanem medence is van, és egy játszótér is, ahol az énekesnő fia, a 9 éves Angelo kedvére játszhat. 

Adele a videóban arra is kitért, mit tart a "legbecsesebb tulajdonának". mint kiderült, egy bekerezett rágógumit tart annak, amelyet példaképétől, Celine Diontól kapott.

Ennek története is van:

Az egyik barátom, James Corden, aki a Carpool Karaoke című műsort vezeti, vette rá Celine Diont arra, hogy kiköpje a rágóját és nyomja rá egy papírdarabra. James tudta, mekkora rajongója vagyok Celine-nek. Be is kereteztette nekem.

– mesélte az énekesnő.

"Leszólta" Vilmos herceget

A Vogue videójában Adele több mint 73 kérdésre adott választ. Kiderült róla az is, hogy:

  • ha választania kellene, akkor Harry sussexi herceget választaná, és nem annak bátyját, Vilmos cambridge-i herceget. Adele egy cseppet habozott, mielőtt döntött volna, majd – miután Harry nevét kimondta – egy pimasz mosolyt villantott a kamerának, írja az ET.
  • Azt is bevallotta, hogy a legrizikósabb dolog, amelyet valaha tett, az, hogy kilépett a házasságából. (Férjétől, Simon Koneckitől 2019 áprilisában, kilenc együtt töltött év után ment külön – a szerk.)
  • Amint lehet és minden adott hozzá, akkor koncertturnéra megy.
  • Bevallotta, hogy 21 évesen nagyon szét volt esve, rengeteget ivott. "Akkoriban részeges, kaotikus, stresszes és nagyon szomorú voltam" – foglalta össze.
  • Igyekszik egészségesen étkezni, de általában egy nagy tál cukrozott műzlit eszik és tejshake-t iszik a fiával, emelte ki a Daily Mail.