Lesifotósok hétfőn napközben kapták először lencsevégre Deadpool megformálóját azután, hogy New Yorkban ünnepelte 45. születésnapját. Nem kis buli lehetett, tekintve, hogy a napja október 23-án, szombaton volt.

A jeles napon még Hugh Jackman is ideiglenesen tűzszünetet kötött, és 2009 óta tartó, játékos viszálykodásukat megakasztva maga is felköszöntötte Reynoldsot egy Instagram-sztoriban.

A felvételen több stábtag is a kamera felé fordulva kíván boldog születésnapot Reynoldsnak, majd az operatőr besétál egy szomszédos szobába, hogy megmutassa, hogyan készül a Golden Globe-díjas Hugh Jackman frizurája és sminkje egy fotózásra. Miután a sminkes is felköszönti Reynoldsot, Jackman sóhajt egyet, miközben maga is megpróbálja. 

Ez nem könnyű... Boldog születésnapot, Ryan

– nyögi ki végül a videóban. Majd felkiált:

Tessék, megvagyunk! Hány embert is szereztünk? Az emberek azt mondják, nem kedvellek, pedig ez 15 ember.

– jegyzi meg Jackman, majd elkezd leszámolni egy köteg készpénzt, mintha ki akarná fizetni a fodrászt és az operatőrt fárasztó munkájukért.

És azt mondják, nem szeretlek

– viccelődik a felvétel végén az 53 éves színész.

Hugh Jackman és Ryan Reynolds játékos viszálya azóta tart, hogy először találkoztak az X-Men kezdetek: Farkas című 2009-es film forgatásán.

Ez a történet már olyan régre nyúlik vissza... Istenem, ez klasszikus példája annak, amikor a kettőtök közti viszály annyi ideje tart, hogy már nem is igazán tudod, pontosan hol kezdődött

– nyilatkozta korábban Jackman.

A Farkas-film forgatásán találkoztam vele, és kritizáltam, mert nagyon Scarlett Johansson nagyon közeli barátom volt, és épphogy csak összeházasodtak.. Szóval amikor jött forgatni, úgy álltam hozzá: >> Jobban teszed, ha a legjobb formádat hozod haver, mert figyellek<<, így kezdtük el az izmozást egymással

– magyarázta.

Reynolds egyébként David Beckhamtől is kapott születésnapi köszöntést. A visszavonult labdarúgó egy pár közös szelfiről sztorizott az alkalomból. A képeken Reynolds Deadpool jelmezben tűnt fel.

A hétvégi partiján persze megannyi más köszöntést is bőven kaphatott. Hétfőn már kényelmesre vette a figurát, a paparazzi fotósok elég fáradt állapotban, egy zöld ingben, kék nadrágban, és egy törtfehér edzőcipőben kapták lencsevége a feltehetően kissé másnapos szülinapost.

(People)