Márta Alex, azaz ByeAlex sosem riadt vissza az extrém dolgoktól. Az X-Faktor mentora nem is olyan régen például azzal verte ki követőinél a biztosítékot, hogy úgy döntött: kifesteti a körmeit. Egy ideje már díszes körmökkel láthatjuk az énekest, aki most megint beújított: ezúttal a fogaira került dísz, egy úgynevezett grillz.

A ByeAlex és a Slepp frontembere az Instagram-oldalán árulta el, hogy régóta ki szerette volna próbálni ezt. Végül egy arany-swarovski fogdíszt csináltatott magának. Tisztára, mint az amerikai rapperek! Nelly például dalt is írt erről, de Rita Orának is van ilyen kiegészítője, az övéről ebben a lapozgatóban láthat képet. 

Követő tetszését azonban – a kommentek tanúsága szerint – nem nyerte el az extrém fogdísz. Pár hozzászólást ki is emelnénk:

 Csíplek, de egyre rosszabb a stílusod.

Jó dolgodba már nem tudod mit csinálsz.

Én inkább éhező állatok, emberek segítésére költeném a pénzem amivel nem tudok mit kezdeni...

Az énekestől egyébként nem szokatlan az egyedi megjelenés: korábban ombre hajjal, majd kopaszon is láthattuk, de néhány éve az aranyozott fogszabályozója kavart hatalmas port. Bár kommentben sokszor kap bántó megjegyzéseket, úgy tűnik, ezek a beszólások nem érintik meg lelkileg, sőt: inkább szórakoztatják őt.

Néha megtolom, hogy idegesek legyenek, de én akkor is jókat mulatok rajta.

– mondta korábban a Velvetnek, arra a kérdésre, miszerint szereti-e túlfeszíteni a húrt.