PAP 2250

Szabó Zsófi és Shane Tusup állítólag összeköltöztek

2021.10.28. 10:53

A mai nap sem maradhat ki a szokásos hírösszefoglaló, melyben a hazai hírességek életének legfrissebb történéseit írjuk le röviden.

Állítólag nagy lépésre szánta el magát Szabó Zsófi és Shane Tusup: a HOT! magazin úgy tudja, a szerelmesek összeköltöztek. A lapnak egy neve elhallgatását kérő ismerős árult el részleteket.

Szerencsés találkozás az övék, remekül passzolnak egymáshoz! Eleinte Shane csak egy-egy napot aludt Zsófinál, de olyan nagy a szerelem, hogy gyakorlatilag már együtt is élnek. Zsófi kisfia imádja Shane-t, aki teljes jogú családtag lett náluk.

Az új szerelemnek Zsófi édesanyja, Pálma asszony is örül.

A lányom megérdemli a boldogságot. Nem tudok még többet mondani, mert igazán friss kapcsolatról van szó.

 – írja a magazin.

Egyéb hírek

Rubint Réka lányát mellplasztikával vádolják: sokak szerint Lara 18. születésnapján kiposztolt fotóján szembetűnő a változás a korábbi képeihez képest. Rubint Réka visszautasítja a vádakat – írja a Story magazin.

A lányom nem műttette meg a mellét, ezt szeretném tisztázni. Lara genetikailag az édesanyám típusa: vékony lábak, dús keblek. Szerencsés alkat, és közben ne feledkezzünk meg arról sem, hogy 18 éves lett, felnőtt nő vált belőle. (...) Mint mindenki, ő is nővé érett, aminek vannak fizikai jelei. Szóval Lara nem feküdt kés alá, amint felnőttkorúvá vált, sőt nincsenek is ilyen irányú tervei.

 – jelentette ki a fitneszlady.

A Kowalszky meg a Vega frontembere elköltözött otthonról egy 25 éves, kétgyermekes nő kedvéért – értesült a Bors. Felesége, Valéria – akivel 18 éve házas Balázs Gyula ‘Kowalsky' – egyedül maradt a négy közös gyerekükkel.

Demcsák Zsuzsa és férje nem akar közös gyereket, a műsorvezető erről a HOT! magazinnak mesélt.

Az első perctől mondtuk, hogy nem akarunk. Egyikünket sem foglalkoztat a gondolat, nem téma közöttünk.

– jelenti ki Demcsák, hozzátéve, hogy gyermekei, Tamara és Benedek úgy tekintenek Krishanra, hogy ő anya férje, számukra pedig egy barát.

Molnár Gusztáv felesége kiosztotta a kommentelőket. A Nyerő Páros szereplője nem hagyta, hogy ok nélkül bántsák a családját.

Mi van veletek emberek? Arc nélkül, név nélkül sunyin otthonról a tv elől 90' adásidő után kötekedtek, szitkozódtok, bántotok minket a testi adottságaink alapján.... Istent játszotok a 4 fal közül minden következmény nélkül? Hová megyünk, merre tartunk? Mi ez a rettenetesen sok rosszindulat ami árad belőletek? Ez az agresszív viselkedés, illik valakinek a halálát kívánni szerintetek? Ti mondjátok hogy milyenek vagyunk aztán írtok egy olyan kommentet vagy üzenetet, úgy hogy nem vállaljátok magatokat, és mindezt miért? Azért mert láttok 90' percet a 24- órából..... Azt mondjátok, hogyan ítélek meg valakit 4-5 nap után, és ti??

– írta többek között a posztjában Fazekas Vivien.