A Los Angeles-i Los Felizben található Vanessa Hudgens álomvillája, melyet az Architectural Digest stábjának mutatott meg. A gyarmati stílusban épült házat kicsi DeMille-nek becézi, mely a bejáratnál is látható. 

A becenevet a hollywoodi filmkészítő, Cecil B. DeMille után kapta, aki a szeretőjének építtette ezt a villát. A jól felszerelt házban nem csak a színésznő díjai, és kedvenc gyertyatartói, hanem szeretett könyvei is helyet kaptak, köztük pár boszorkányokkal foglalkozó példány is.

Szerettem volna egy nyugodt, laza és kényelmes otthont.

– mondta az interjúban Hudgens. A házat egy hatalmas kert veszi körül, tele olajfákkal. A színésznő büszkén mutogatta a halszálkamintában lerakott tölgyfa parkettát, mely még a 18. században készült, és egy francia kápolnából hozatták. Hudgens azt is elárulta, hogy előtte Gary Oldman lakott itt.

A konyháról azt mesélte, hogy a járvány alatt teljesen átalakította: az ebédlő romantikus stílusú lett, az asztal felé pedig egy 1950-es évekből származó olasz luxuscsillár került.

A kedvenc helysége a gótikus stílusú, fekete fürdőszobája, mely a híresség szerint nem csak szexi, de barlangszerű is.

Hudgensnek egy különleges, titkos kertecskéje is van, melyben grapefruit, avokádó, citrom, lime, kumkvat és mandarin is terem.