Egy parkban játszódó jelenet forgatása közben örökítették meg lesifotósok Sir Anthony Hopkinst New Yorkban. Legújabb filmjének, az Armageddon Time-nak a munkálatai e-hónapban kezdődtek meg, a készítők az 1980-as évek-beli Queenst viszik vászonra.

Először 2019-ben jelentették be, hogy az Ad Astra – Út a csillagokba című filmet ugyan ez évben jegyző James Gray forgatókönyvet ír queensi neveltetéséről, és a sztorit meg is rendezi.

A szereplőválogatások 2020-ban kezdődtek. Májusban Cate Blanchet, júniusban pedig Robert De Niro, Oscar Isaac, Donald Sutherland és Anne Hathaway csatlakozott a gárdához. A filmet el is kezdték volna forgatni, ám időközben berobbant a világjárvány.

A tervek szerint így 2021 elején álltak volna fel a kamerák, de végül októberben kezdődtek meg a történelmi dráma munkálatai New Jerseyben. Ekkorra Blanchett, De Niro, Isaac és Sutherland kiszálltak a produkcióból, ugyanakkor szerepet kapott Anthony Hopkins, Jeremy Strong, Banks Repeta, Jaylin Webb és Ryan Sell.

A 83 éves Hopkinst és egy vele szereplő gyereket szerdán kapták lencsevégre lesifotósok egy New Yorki park egyik padjánál, ahol a fiatal fiú láthatóan egy játékrakétát próbált meg elindítani. 

Hogy az Armageddon Time mikor kerül a mozikba, egyelőre nem tudni, de az IMDB oldala szerint a fiatal Donald Trump, és apja, Fred karaktere is feltűnik majd a vásznon.