A színész ugyan azt a szigorú diétát követte, mint az Apple egykori társalapítója. A felesége szerint ennek nem lett jó vége.

Kutcher a 2013-as Jobs – Gondolkozz másképp című filmben alakította az üzletembert. Akkoriban több lap is arról cikkezett, hogy a színészt számtalanszor kellett kórházba szállítani hasnyálmirigy-gyulladás miatt. Kutcher akkor elárulta, hogy kizárólag gyümölcsökből álló diétát követett, mely valószínűleg nem tett jót, és betegséghez vezetett. A felesége, Mila Kunis nemrég ezt erősítette meg egy interjúban – írja a Just Jared. A színésznőt a Hot Ones című műsor vendégeként kérdezték a témáról.

Valószínűleg megrántaná a vállát és azt mondaná, hogy apróság volt, de igazából egy hatalmas idióta! Előfordult, hogy csak szőlőt fogyasztott napokig. Persze, a vége az lett, hogy kétszer is kórházba kellett mennünk, amit nem kellett volna semmiségnek tartania.

– mesélte Kunis, aki hozzátette, hogy a stúdióknak jobban oda kellene figyelniük a színészeik mentális és fizikai állapotára. Steve Jobs 2011. október 5-én, családtagjai körében, békességben hunyt el.