A börtönből 2016-ban szabadon engedett Reggianit  A Gucci-ház című filmben  Lady Gaga játssza , aki elmondása szerint annyira beleélte magát a szerepbe, hogy a forgatás végén már azt sem tudta, hogy kicsoda.

A Gucci-ház 2021. november 25-én érkezik meg a magyar mozikba. Az egyik főszereplő, a Patrizia Reggianit játszó Lady Gaga a brit Vogue-nak nyilatkozott a film három évig tartó előkészületeiről és a forgatásról. A színésznő és énekesnő hosszan beszélt arról, milyen mentális problémái lettek a karakter eljátszása miatt.

Három éve kezdtem el dolgozni a filmen, és teljesen őszinte leszek: másfél évig úgy éltem, mint ő (Reggiani), ebből 9 hónapig olasz akcentussal beszéltem, sőt a kamerán kívül is így kommunikáltam. Teljesen elvesztettem a kapcsolatot a valósággal

– mesélte Gaga, aki azt is elárulta, hogy a haját is folyton barnára festette, mert szőkeként úgy érezte, nem tud azonosulni az olasz akcentussal. Egy vignolai dialektussal kezdte (ott született Reggiani), majd átalakította a firenzei és milánói felső tízezer beszédstílusának megfelelően. Ám ez nem minden! Egyik nap például elment sétálni Olaszországba, a forgatás helyszínére, ahol szó szerint pánikolni kezdett, mert nem tudta, hogy most dolgozik-e, vagy csak mint Gaga sétál a helyszínen. A forgatás végére már „pszichológiai nehézségei” is támadtak, melyeken külsős segítséggel sikerült túllendülnie.